SI CANTIK DAN SI KACAK

Tuesday, May 6, 2014

Zoo Malaca Ke Kita

Ini pun cerita yang dah berbulan...tapi xpew...nak up entry jugak cerita pasal gi zoo malacca hari tu. Harga tiket dia xmahal .. RM15 untuk sorang dewasa. Kalau kanak2 dlam rm 6 jek..haaa...memang berbaloi2.. Memang niat nya hari tu nak gi jenjalan melaka sebab nak gi minum coconut shake klebang yang syedapp...haha..so terus la pergi zoo melaka yang best tu sekali. Kami pergi hari jumaat sebab Johor kan cuti jumaat. Sampai2 sana dah kul 3.00 macam tu sebab harruslah gi minum coconut shake dulu kan bile dah sampai tu.. hilangkan lapar dan dahaga katanya...weeee...


Air liur tu xyah nak menjejeh sangat..hahaha... aku yg upload ni pun rase nak makan gambar ni..kakaka

Welcome to Zoo Malacca..lupe nak gi posing depan tu sebab time ni hubby sebuk nak gi toilet plak..haha

Owh..owh...u both look nice and beautiful together!! Jelly! cantik2 ni nak gi mane ni? ekekeke
*penyambut tetamu katenya kene cantik2..ye dok?*
hehehe

Ni secretary-secretary yang lain....abang2 kawasan katenya..haha..


Amboi semuaa.....tengah2 makan boleh benti kan tgk flash camera...haha..ini bukan rusa... iolss dah lupa nama dia ape..tapi keturunan rusa lah...nama jek lain..darah daging dia sama...kekeke..yang bertanduk panjang tu rasenya ketua kampung...kahkah

Dah jalan2 sket penatt..iolsss p cari tempat duduk...kemain rimau tu pandang iolss macam nak telan...hahaha...naseb kau patung rimau...so aku xtakut la ko tenung cemana pun...hahaha

Eh..jangan tanya iolsss pasal tips kurus...memang badan iolsss kurus dari dulu...susah nau nak gemukss...haha..pdahal makan mengalahkan si suami.

Hye lee kwang soo oppa!! haha..kemain posing cantik bak hang bile nampak aku pegang camera nak amik gambar...so cute this giraffe oppa!...makwe lettewww...kekekeke

Gaya tu memang nak kene sama ke acanew oii?? haha..comell sgtttt la enkorang berdua ni...heee

giraffe yang sekor tu bergossip pasal iolss letteww...yang sekor lagi duk tenung iolss amik gambar..kemahenn sangat kann nk bergossip2..tahula korang bercinta ..kekeke

amboiii....divaa sgtt porny ni dua ekoq...xnk pandang camera pulak kan...haha..gaya tu xyah nk sama sgt..ewahhh


 This abam pony horse kacaks betui...hahakemain lebat rambut dia...pakai minyak zaitun lettewww

Eh..ni bergaduh ka ni?? kemain duk jejauh memasing...cube ikut giraffe oppa tu haa....kan romantik..haha

Sambil jenjalan sambil posing...laki iolss memang semangat suh biniknya posing..aku turutkan ajew..hahaha


Badan kattang2 sangat ni nak gi manew?? haha..oiii...dagingg diaaa mantap beteii..seladang ni xtaw jenis ape..africa kot...eh

eh eh..tetibe terserempak dengan DIVA AA..haha...kemahen gaya laki aku nk tiru diva AA..pingsan noks...


Hye sang kancil..pemalu nya awak...marilah kite bergambarr...ekeke

Harruslah berposing setelah penat melihat haiwan2 di darat...haha

Ni harimau betui punya...bukan main2..kemain la berani snap gambar kann...haha...mampus ler klo kene terkam..muka macam laparr ajew tuh...beware!

sesi bergediks bersama harimau katenyew..mampu lah sebab patung kannn ...haha


haaa.....dia kepanasan kot ni..lari sana sini...hahaha..comei  je warna kulit tu haa..meh sini tiger meh..icih..hanjing kejar pun ko takut ..lagi ko panggil2 tiger kan..haha

Hey..kenape dia buat jauh sangat tempat gajah dengan tempat tengok ni? kalo dapt pegang mesti best!

mesti dah tua2 ni gajah ni...semua asyik sangat makan...xpandang iolss kan...diva sgt jugak...haha

alollolo..comel sgt yang sekor tu mcm nak duduk..mcm nak diri...haha

Hye awak yang garangg..mulut tu jangan nak rawwrrrr sangattt...hahaha...tutup sket ye bg nampak sopan..nakmo garang2...heeeeeee..sekor betina sekor jantan..ekekeke..jauh2 tu gaduh letteww

Ok la..nak jugak amik gambar gaya orang utan tu..haaa..hamekkk kau...hahaha


Secara keseluruhannya memang best zoo melaka ni sebab banyak jugak haiwan and beburung..xsempat amik gambar semua burung bateri camera dah meninggei....adudududud... kalau ada anak2 lagi best bawa gi sini..so boleh luangkan mase cuti bawa family ke sini sebab memang enjoice! Tomok pun dah bawak arrian ank dia ke sini and dia pun cakap best!!..hahaha...ok bai~~wassalam
















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...