SI CANTIK DAN SI KACAK

Wednesday, January 1, 2014

Happy New Year 2014~!

Hai ..mornink and Happy New Year 2014 to all~!! Happy x happy jugak sebab 2014 memang cabaran dia banyak aku rase sebab tahun HARGA BARANG NAIK! heh..mencik~!..Ok...xpew..kite kena usaha kuat lagi untuk menampung kehidupan kita ni. 2013 melabuhkan tirainya semalam...Alhamdulillah....diberi kesempatan menghirup udara lagi pada 1 Januari 2014. Begitu banyak kenangan manis 2013 untuk diingati, kenangan masin untuk meningkatkan diri menjadi lebih berdikari, kenangan sedih yang mengajar erti kehidupan, kenangan jerih yang mengajar erti kesabaran. Alhamdulillah...Tapi 2013 ni takdalah sejerih 2012 yang banyak kesedihan.. phewww...ok...just forget bout it. 

Semalam ending 2013 having a dinner date with lovely frenzy yang memang tinggal kat johor jugak. Even diorang duk kat johor tapi jarang jumpa..padahal kerja tempat sama....haha...seriously memang susah nak jumpa...Emot and Azie krja dalam UTM bersama saya..Atikah je kerja jauh sket. Owh..sangat manis untuk 2013 melabuhkan tirainya bile dinner bersama kawan2 tersayang ditambah pula dengan kehadiran anak masing2...hehe.. 

Iolss mula2 ingat naka ajak diorang p makan BEST STEAMBOAT kat Taman Gaiya.. tapi xjadi sebab macam jauh pula..kesian kat emot. Then decide makan kat Bandar Baru Uda saja..Restoren Nasi Kukus. Memang best makanan2 kat restoren tu, ada nasi kukus, nasi lemak, nasi kerabu yang lazat menjilat tangan sampai xsedaq dah abis..eh... Ok...malas nak cewita banyak...tepek gambar je la senang..gambar menceritakan segalanya...kahkah


Anassssssss!!! Kenapa senyum comel sangat nih!! heee...geramm sgt untie tengok taw!


Eh..dengan ibu anass susah plak dia nak senyum...control senyum ea anas?? haha

Dengan makwe....haha...best duk atas wiba awak atikah!...dah kenape baju saya tu macam ibu yang mengandung...hewhew

Eh...anass dah control senyum...muka macho plak..haha

Alaaa tomei2 anasss dengan mama nya dan untie azie..nak senyum ke tak tu anass? haha

Adek aziee and mama ika...haha..tikah..jgn nak buat muka kene flash sangat..haha

i love u guys! till jannah~! my lovely frenzy~!

the heroes~! kemain yang kat tengah tu senyum..haha

Yeay..dapat bergambar bersama anas yang control macho plak dengan mamanya yang vogue kekal muda..hehe

Haaaaaaaaa..dapat jugak gambar anas yang senyummm menggodaaa!! Hahaha..

After dinner, masing2 balik sebab anak dah mengantuk dah...but i yang xda baby lagi ni harruslahh merayau dulu nak tengok fireworks katenya...hehe...so singgah ke danga bay. Bapak ramai giler orang kat sana..xtaw plak ramai bersesak nak masuk parking. Rajin plak hubby duk pusing 2 kali cari parking. Ok, naseb ada and kul 12 terus la meletop kebabom bebunga api yang cecantik. Amik video and gambar sket then terus balik rumah sebab Johor 1 hb  tak cuti uolss..harrusla sedor diri esoknya kerja..muehehe.

To all my frens, readers, and anyone yang tersesat di blog i ni, Semoga kita semua diberikan kemudahan untuk menjalani kehidupan pada 2014 yang banyak cabaran. Dan semoga Allah melimpah ruahkan rezeki pada kami, suami saya serta family kita semua. Ameen. Thank you guys for this memorable dinner we had together..Enjoice ur 2014!!..Ngeeee..^^


3 comments:

umi said...

jom singgah blog umi plak

Eellee Nana said...

happy new year sis :)
didoakan kita semua dimurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan pada 2014 ini :)

Ema Minami said...

thank you eellee nana...hehe....selamat tahun baru juge...ameen...semoga dipermudahkan..;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...