SI CANTIK DAN SI KACAK

Monday, June 10, 2013

Girlfriend Kawen~


Sabtu dua minggu minggu lepas 25/5/2013 berjalan ke kuantan sebab hadirkn diri ke majlis kawen mygirlfren di sana. Hari jumaat petang balik kg sy dulu di Trg, then sempat duk kejap je di rumah mak..sebab sabtu tghari dah kena gerak p majlis kahwen ni.. huhu...xsempat makan lunch dengan  mak ayah kat umah. Takpe..lain kali saya balik lagi..awl bulan 7 ni..kumpul reramai bukak puasa..hehe

So, sampai kat umah pengantin dalam kul 2 dah..panas terik betul hari tu.. berpeluh kakton dahla pakai dress macam jubah..huihui...nk pakai skirt ngn peplum takut pelik plak orang pandang ke majlis kawen kan..huhu..so pasrah..

 muka berkerut tak hengat sangat sebab panass beteii...

Haa.....dah xpanas..muka boleh senyum..bergambar dulu sebelah pengantin..eh..


Saya sampai masa pengantin sedang bersanding..huihui,,,cun betei pengantin ni haa..baju pon sweet! baby blue...i loikeee! hehe

 Pengantin malu2 kucen nak senyumm palk haa kakton..eh

kekekekek.....xsangka sangat korang dua kahwen..dulu kat utm macam acah2 je...skali kawen betul..hiks..JODOH! *Harapp idaa masih ingat kenangan di utm dulu camane ianya bermula*..hahaha

Ok...harrusla berposing bersama pengantin yg cantik ni kann

Sebelom bertolak ke jb..harrusla beramai2 mengambil gambar kenangan bersama sama  my hubster and bride with da groom

Lastly, minami wish you happy newlyweds daaaadaaa and ayiee! hehe... semoga kalian bergembira and bahagia ke anak cucu sampai ke syurga..ameen~* Daaa..ko wajib print gambar ni ko tampal kat ruang makan ko..eh..hahaha*...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...