SI CANTIK DAN SI KACAK

Thursday, April 4, 2013

Visiting Anas Hakimi


Ahad lepas sempat jugak kami p melawat anak my besties...anak emot.. hehe...Her son's name is Mohd Anas Hakimi.. Seindah nama begitu juga rupa..hehe...saya memang suka baby, tapi masih tiada rezeki untuk timang anak sendiri lagi..so, kita timang anak2 kawan dulu lah jadinya...mihmih

Sebenarya memang nak pergi ke rumah emot dalam kul 5ptg.. tapi...tapi..kami terlambat sampai kul 8 lebih mlm baru la sampai ke rumahnya yang tiga kangkang kera jauhnya dari rumah kami...*pon boleyh kann 3 kangkang kera..hahaha..klo sekangkang nipuuu benor oii*.. Tambah lagi hari ahad tu kesahnya kami nak ke jum heboh yg diadakan kat angsana nu..kemain lagi mlm sebelum tu iols cakap kat suami nak p jum heboh kul 11 pg, tup2 boleh plak duk layan Running Man sampai ler kul 1 haaa.... dah tu lepas tgk RM, terhegeh2 pulak masuk dapur baru nak masak..sempatla masak spagethi untuk dibawa ke rumah emot nanti...hehe jadinya... lepas makan semuaa baru we ols keluar nak ke jum heboh.

Tambah pulak jem sakan giler kat depan angsana nak masuk parking tu haa..ada dekat sejam katenyew..adoii...dah janji nak amik azie dalam kul6 konon2nya...dah jem macam ni..jadi sampai ke malam lah baru pick up azie utk melawat anas..huhu.. Ok..Entry jum heboh nanti saya buat, ni khas untuk entry lawat anas, jangan cecampur ema...jangannn...HAIP!

Ok2....even perumahan kami ni dekat2 tapi aku xpernah sampai lagi rumah emot, nak p hari tu sebelom dia bersalin takut mengganggu dia pulak..huhu..so bila first time nak pergi ni memang kena guna GPS laki aku jugak, naseb ada nokia laki aku yang masih mampu berkhidmat kepada kami...ngeee...*ni kalau laki aku baca ni, kembang lettew*..Padahal xjauh sangat pon rumah emot tu, hahaha...tapi sebab xnak sesat pening2 pepusing, nak selamat guna saja GPS...ngeee...

Dalam kul 8 baru amik azie kat kolej 9, UTM dan terus gerak ke rumah emot. Sampai2 dalam kul 8 lebih. Nasib anas tak tido lagi, tapi mata dia macam dah ngengantuk nak tido..heee...kesian pulak anas kena kacau dengan untie ema, azie and dayah..huhu..

Anas Hakimi bin Ridzuan ni dilahirkan pada 15 Februari 2013 di Hospital Sultan Ismail. Konon2nyew iolsss nak p temankan mama emot ni kat labour room, tup2 dia wassap dh delivered baby tghari jumaat tu..yeayyyyyyyyy...kemain seronok pulak aku..*erkk*. 2nd day of his newborn, baru kami sempat p melawat sebab keesokan harinya mama emot akan pulang berpantang di kampungnya di Simpang Renggam. So sebab ketidaksabaran nak melihat baby comel mama aimie emot ni, denan lelaju sy ajak hubby lepas dia pulang keje hari sabtu tu...ngeeee...


Such a lovely cupcake and cute baby boy...congrats Aimie emot..^^

Mama Aimie Emot beberapa minggu sebelom dia delivered *Orang tua cakap kalau perut membulat ke depan IA anak lelaki...so hasilnya memang betui...baby boy~!..^^


Sempatlah main2 dengan anas kejap, dukung2 jap feeling2 jd mummy,pastu anas dah merengek2 nak tido..huhu...then lpas beberapa minit lepas tu anas dah dibuai mimpi...gerammmm betei tengok anasss ni..hehe.dhla comel, gebu, bibir mungil...cium sket meh! hiks..mot ..jgn marah...hahaha


Alalalala...tomei2 anasss in his sleeping beauty...^^

Haa....tengok..tido macam orang dah besar...hehe..
padahal ni baru 1month 16 days..^^

The bonding of son and his mummy


atotototo....cool giler da way he sleeping..haha



memang sempat ajew kan nak posing...hehe...azi dan dayan masih single...mahu berkenalan?? hehe


mama emot +saya+ azi+ dayah...besfren foreva....ngeeee..


p/s : Aanass....cepatla besar, mama minam nak ajak main keja2 tembak2 ni..haha..

2 comments:

Ridzuan said...

Anas Hakimi bin Ridzuan la..
bukan bin Wan Aliman

Ema Minami said...

haha...owh..baru taw...ingt nama fb tu...sorry wan...harap mama emot dan papa wan maafkan..kekekeke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...