SI CANTIK DAN SI KACAK

Monday, April 1, 2013

SELCA~Ini Bukan Kak ToN...EH

hoii hye hye...lame gilerr jugeks xhapdet belog...ko...tengok..dah sebulan lebih baru nak hadap blog ni kan...
skrg tgah hujan....siyes sdg mengantukss katenyeww... jurnal berlambak lagi nak kena review...tapi..tapi... aku mcm rindu2 manja sket kat blog yg seakan2 wujud tak wujud ni...mihmih


ok..sebenarnye aku banyak nak cerita benda baru dalam life aku sekarang..seronok ,stress syukur semua ada..tapi..tapi...tunggu dulu lah...yg tu entry lain...kite kumpul buat satu entry je la nnti baru syiokk...jimat masa dan space...erk...

tapi entry kali ni saje gewdiks nak update pasal selca..haha...*choii.....jgn nak kutuks sgt muka aku macam wawa zainal yerk...omak aih...pingsann...*tp wawa zainal siyes cute and cecomel barby doll...auw...usap2 pipi sendirik*



Ni masa nak balik raya taun lepas... haha

Ni masa bulan 2 tahun ini

Ini sedang mengantuk 1

Ini sedang mengantuk 2

Ini sedang mengantuk 3

Gewdiks 1 odw ke nilai 3

Gewdiks 2 sedang merajuk dengan hubby


Gewdiks 3 


Ini posing dalam kete odw p keje

Eh....mak kau..terkejut kak ton...hewhew... 

Ok..cukup la untuk hari ini...kite sambung review dan 5.30 kite chowww chinnn chow...wuwuwuw



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...