SI CANTIK DAN SI KACAK

Saturday, September 8, 2012

KANAK-KANAK REBINA KAWEN

Cerita ni dah seminggu berlalu..yup...alhamdulillah..my lovely niece Khaulah Rosli dah selamat diijab kabul pada umur yg  muda dengan pasangannya iatu Hanzalah Mizi. Seriously i tot this is so sweet and really ideal bride and bridegroom...Khaulah & Hanzalah...aite? ngee... 


Im really impressed with their marriage bcuz they never being fall in love and berdetim sana sini and bercinta bagai nak rak before married. All things happen dengan persetujuan their parents. My niece sangat2 bagus and respect with her parents even dia sendiri masa diberitahu nak ditunangkan tu rasa terkejut and sedih..but she told me that she believed with umi and walid choice.. Dia yakin akan ada hikmah dengan pertunangan dan pernikahan yang masih awal. Both still studying medic and pharmacist in Kaherah Mesir. Yup, im really proud of them!! ngee....*pls jgn lupe belanje maksu sygku! mihmihmih*

So, perkahwinan dia hari tu memang sgt meriah dan rase diberkati sangat2 even xda pelamin meriah bagai, tp rase meriah dengan kehadiran orang ramai. Ok..dalam 3000 orang jugak jemputan hr tu, tak kesahla kan sebab ayahnya memang kaya la jugak..wuwuwu..so enjoy the picha..tetibe hari tu sy fefeling jd photog pro plak..eh..hewhew






 United Family..ALHAMDULILLAH

 Selamat Pengantin Baru Along!!

 Lovely family..^^
Hero2 kacak korea...eh

 Happy for my sistah cuz muda2 dia dah dapat menantu..hewhew

oK..Pelajar jepun sesat mane ntah yang mai ni..huhu

 Adik adik yang comel suci sesuci daia bernasyid...

 my siblings with bride~

artis korea bersama pengantin..eh..hewhew


Si suami nampak seperti ayah yang mithali yang sejati seperti susu pekat F&N...eh


Jum Pulangggggg!! 

Ok..Bai!

*Entry ini akan bersambung  lagi.....mihmihmih

6 comments:

Abe We said...

owh, x ensemnye saya...penat jadik driver sepenuh masa okeyh
hehe

ALONG anak sedara yg kawen,,huhu said...

THANX MOKSU CAYANG....terharu bangat bila baca blog nie,,,huhu,,
LOVE U VERY MUCHH!!!!

<3 <3 <3

CIDUT CIPUT said...

khaulah amek dentistry kan? bukan pharmacist :)

Ema Minami said...

Abg sentiasa comel dan manja dimata sy...smpai demam2 kan balik dr kedahh..huhuhu...

Ema Minami said...

Welkie lovely mucuk2...klo terharu cptla nenagis kat bahu abg hanzalah..eh..haha..lebiu too..jgn lpe adiah maksu..eh

Ema Minami said...

Hewhew...nak wat camana..maksu dia ni ramai betei anak sedare nye..smpai trsilapp tulis..mihmih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...