SI CANTIK DAN SI KACAK

Wednesday, September 19, 2012

BUNGA LARANGAN

HEY GIRLS~~..salam and mornings...ok..guys mungkin ada jugak kot tersesat ke blog ni..mihmih..ok..wateva lah..  eH...

Bunga.... yup...its really feminin with girls or women..tp xslah kalau lelaki pon minat bunga..kan..kan...MCM usin bungaa.!! Eh..haha...*owh...sgt lucu crita tu* my hubby smenarnya pon suka bungaa..kalau sy sibuk nak shopping bunga..dia la jugak orang yang tersibuk nak pilih bunga...haha..ok..but this entry bukan nak story pasal bunga..juz wanna share da picha of flowers i got to snap masa jenjalan sekitar kampung hubby i...

ok..tarraaaaaaaa....
*
*
*
*
Eh, bunga.... bukan bungaaa lah....Orkid lah! *still remember da iklan bout that?? so cute kan iklan bunga and orkid tu...hehe

Red Orchid! *Bukan bunga larangan!!*

im really fall in luv with orchid lately! Nak tanam kat umah i tapi sekeliling semua bersimen..no tanah at all...sob3..sedih... nnti nak jugak tanam!! dalam pasu pon pasu lah! *gigih nya plak ayat kau...menjadi tak tu nanti nak tanam?? ok..juz waitttt * haha..

Ok..Bai~

P/s; bunga larangan perlu disunting dengan sopan santunnya...eh...dgr crita dah ada artis glamour yang disunting baru2 nie..eh..sapew yer..eh..*ok..xnak jadi KIAH PROPA..* BAI

5 comments:

Tuan Cimot said...

cantik bunga orkid tu..

Ema Minami said...

tengkie tuan cimot...hehe.. i love flowers~

Shiqa Nawar said...

cantik sangat bunga tu...

Ema Minami said...

hehe...kann...sy mmg suka sgt orkid..

aTy _faRed~ said...

eerr...aty tak gigih tang menanam bunge..kompem2 mati..bunge kaktus yang paling senang nak jage tu pon boleh mati inikan pulak orkid yang cantik tu...huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...