SI CANTIK DAN SI KACAK

Wednesday, June 20, 2012

Ceremony of My Master

Assalamualaikum...and hye to all my blog readers...ececece...skema kau ema..cam nak bg ucapan je kannn~*jentik2 bulu mata xlentik*...ada ke readers blog ko ni ema?? *garu2 bulu mata...ok..xkesah la ada tak..kot2 ada yg tersesat nak bukak kan..hewhew

ok...diz entry aku nak bercerita time aku konvo 2months ago..see....dh berbulan2 baru ko nak cewita kan...dah basi kot...eh...lantakla klo basi kite panaskan semula dlm periuk belange ke kawah kew kasi hot balik..eh...hewhewhew..

Memang keterujaan tu terlebih extreme sket sbb dh lama tinggalkan penang bumi terchenta..eh..centa la sgttkann...aku suka study kat School of chem eng usm penang transkrian eng campus tu..*amik kau ..complete aku tulis nama dia* sebab kat area parit buntar tu siyesly makann murah2 aku habaq hang...*tak tiiipooo okkeyh*..aku siap dpt simpan rm 1000 sebulan..padahal tyme tu every weekend je aku n da geng p menggediks ke wayang lah..queensbay lah..perda lah..mmg kaki ni sejak azali dh tercipta suke berjalannn kot..hewhew...so...da best thing yg aku teruja sgt p penang ni sbb makanan...sdap dan murah..*bukan kat area pulau lah..* hahaha...

So..aku and hubby stay kat NAZA TALIYA HOTEL sbb convocation ceremony dia buat kat USM INDUK...untonggg sgt sbb konvo ni buat kat Dewan besar tuh kat induk..hahaha...sbb nya lagi sebelom ni klo convo kecik bulan 4 diorg buat kat campus eng sajorh..hewhew...This convo juz me and my hubby..my family cnnt join us since jauh sgt nak mai penang..lagipon my parents x berapa sehat...sedih jgk sbb my  mum and dada xdpt tgk anak dia grade master...wuwuwuwuw...*nanges celah katil hotel*

Naza Taliya Hotel tu mmg cantiks and best gilew...sbb tepi pantai kat area tanjung bungah...feeling2 honeymoon pulaks uolss..haha...dahla murah..cantik..best..mmg huntongg sgt~~



ok..ni hotel NAZA TALIYA...hewhew


OK...ni plak dlm bilik dia..auwww..romantic sgttttt kann..kekeke


So..aku punya session convo pkul 2 ptg..ok..aku mls nak story pepanjang...let da pics story all about it...



Harrussslaa posing kat hotel dulu kan...haha..*receptionist dh pandang2...kenapeww???ko hado???*


pOsing dengan hakak gya dlu before masuk hall...diz tyme me so torkojut tgk k gya sbb dh kurusss gilerr hokkeyhh~~dlm masa 2bulan jeww tu dia makan HERBALIFE...so sapew2 nak kuruih..p ngap HERBALIFE lelajuuuuuuuuuuuu hokkeyh/....*eh..tlg promote plak*


Dah masuk dewannn..tarapapapaaaa.....debar jugak aku nak nek stage ni..kan terpeleot atas tu kan...sapew malu weyh?? hahaha...aku dhla x p dia punye rehearsel2 ni...so buat2 pandai jew lah nek satgi..hewhew


Prof2 ni gegosip plak kannnn...eh


Eh eh..aku tgk aku mcm malu2 plak nek stage...dah kenapeww??? haha
*SBENARNYE DEBAR okkeyh*


Sesi berjalan ke tempat yg lebih senang bernafas mencari suami terchenta...*ok..ni baru kuar dewan*

Sesi muka skema nak rak PINGGAN

Sesi berduan beromantika bersama suami tersayam..eh

Sesi berpasangan bersama anak2 tersayang..eh

Sesi berpasangan bersama supervisor tersayam...eh...terhebak...eh..terglemer...
eh..dapat hadiah pulew..hewhew

Sesi Bertiga lebih baik...hewhew

Sesi berlima bersama GENG GEWDIKS KIMIA lagi terbalikkkk..eh..terbaekkkk...hewhew


Sesi kejayaan yang diraih setelah 2tahun bergelumang dengan kesusahan MASTER!!




sESi mendukung anak...eh..haha


sEsi menjulang2 anak...eh..

Sesi kecerian walopon grad master sorang2 tanpa teman rapat..sob3


Sesi menjulang topi tanda kejayaan yg diraih..*eh..poyo plak*


Sesi  berposing depan pusat islam

dan...SESI PHOTOSHOOT bersambung lagi.....di....SCHOOL ENG CAMPUS lah!..HAHA

SESI MENUNJUK scrol master..eh..haha

Sesi bersenget2 di depan skolah terchenta skulah kimia letop2...hewhew


Sesi berpasangan bersama LAB BIO yang terchenta maha sayang..eh..
*ok..banyak kenangan manis pahit getir di lab ni*

Di sini lah tempat daku menuntut ilmu sebarang dua tiga empat..menelaah siang malam..menulis bukan2..eh..menulis kertas dan thesis siang malam..hewhew



Owh..semestinya wajib eh..sunat kot berposing di dpan PINTU UTAMA usm terchenta...
hewhew

OWh..ini plak sesi menggediks mencium LOGO USM terchenta..i love u forevah USM dihatiku...eh..haha


Sebelom balik esoknya...sempat lagi singgah nak posing..hewhew

Sesi kekenyangan lps membedal ikan keli goreng yg rangup di parit buntar!
SIYESLY MMG BEST restoren tuh!...sapew2 yg duk are PAWIT BUNTAR
u guys boleh cube try makan kat restoren kat belakang tu haa signboard nya
kekeke..*klo x nampak...zoom lelajuuuuuuu gmbr belakang tu..hewhew*

Ok...dats all..mmg aku sorang2 pon konvo menjadi jewww berposing sana sini..really sad cuz my gelpren azie yatie cannot join me for diz convo..me so frustrated..but imma appreciate cuz my anak2 fikri and fattah dtg my convo..huhuuhu...Im really touched cuz my husband said..its ok syg..abang kan ada dtg sini bawak syg konvo..huhu..sampai nangessss taw sbb sedih...*ok..ini mmg tak teepoooo*..sob3

ok...last but not list imma wanna thanx to my awesome supervisor Dr. MOHAMAD HEKARL UZIR  for coming and thanx much cuz without u im nothing...Thanx again for all ur help, kindness, guidance and everything throughout my master study.

Wassalam


LEBIU KACAKS SAYANG WAN IZZUDIN FOR ALL UR SUPPORT THROUGHOUT MY
MASTER!! jum p oversea sambung PEE EHH DEE! eh..haha 



3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

kak ema comel!

kecik

dan antara paling kecik di sebalik tubuh2 yg sasa itu

=)

iPai said...

wah2 .. baru nak update kat blog ye ..

sangat dgn anak2 n sv kesayangan !!

nanti kalau sambung phd, sambung cerita lagi ye ..

Ema Minami said...

Nis, hakhakhak...segan okkeyh..dhla kecik..sorang2 pompuan..sob3..

ipai...hahaha...bizi sgt uolss...nak wat cmne..haha...ok..nnti dh smbung pee ehh dee kat jubail..minami bgtaw..eh..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...