SI CANTIK DAN SI KACAK

Thursday, November 17, 2011

HOMG....HOMG...PINGSAN

Salam and happy Wednesday to all of u..

HOMG…HOMG…bapak la lama gilew I x layan berblog and kengkawan kat sini.. Bizi la sgt kunun2nyewww lepas kawen kan…tp mmg bizi..hahaha..tambah plak line streamyx xdew lagi kat IM 15 ni haa..mcm heremmm jekk..nama jek Bandar kan…kat kg lagi maju kot ngn streamyx yg mcm kilat linenya..baru click tajuk kat youtube trus dh abis download dah..*hamek kau perumpamaan yg kunun2 nak tnjuk hebat lah streamyx tu kat kg…haha..napok menor menipunyeww*

Sampai en3 kawen pon x terbuat2 lagi haa…adoi..adoi..banyak sgt2 nak cewita ni kat belog..tai apakan daya….haih…nak gak tulis semua..#lantaklah kan*ni kan belog sy* Hurm…eh…sy xnak buat wordless Wednesday hari ni..tapi saya nak cewita pasal Kehidupan sy lepas da kawen ni kan…icih..ich….so many thing happen almost 3months I got married..yup…mcm cepat gilew rase dh nak masuk 3bulan okkeyh aku kawen…api pewangai still lagi budak2…dengan nak pakai sandal angry bird nya…haa…macam ni..

canteekkk ke idok uollsss??? ahh...llantak lah..asalkan pink and aku suka~~haha

sebabnya..kalo aku nak pakai..aku akan beli jugak...even si hubby pandang pandang pelik and cakap aku ni macam bebudak...haha...ahhh...bior..bior..sbb selesa and ohwsem sgt okkeyh sandal ni..hurm..staf kat opis pon ada tegur aku...eh awak ni macam bebudak darjah 6 jew pakai sandal tuh..HOMG..HOMG..*MUDE nya aku*..lantas pingsan celah karpet opis*

ok...acelli nak cewita pasal entry2 yang akan aku hapdetkan lepas ni...sebab malam nie aku xlarat nak tertaip bebanyak...sebab penat sgt2 okkeyh tulis belog nie...*mcm angkat besi ke gunung pon ada aku rasew.. exaggerate giler kan...*....so here we go :
1)ENTRY HONEYMOON

2)ENTRY KAWEN

3)ENTRY LEPAS JADI WIFE

4)ENTRY LAIN2
lyke entry makan2 minum2 jenjalan and enjoy2...haha




ok....lame dah x amik gambar gegediks cengginih...time amik gmbr nie..hubby pandang sengih2 geleng2 kepala jugak..hahaha..*pening tgk wife dia camni*


ok..tu jew nak hapdet dulu..babai uolsss....~~

owh before that today is my besties and my funny Supervaizer Birthday 

so im gonna wish u guys a wonderful happy birthday and stay long and healthy life...

and one more thing... 

im hard to think what my life would be like if you had not been born today years ago, I realize the situation would not be pretty as today....^^

Happy birthday to both of u AZIE YATIE and DR HEKARL~~

i love diz cute picha of u azie!! hahaha...
*can kew dh sambut birthday pon nak stresss??? haha*


and 

 haha...okkeyh..sorry Dr...i juz steal it form haaziq FB album...dun get mad okkeyh..chill!.. haha
*teruna trang tang tang..mogeww Dr dapat istewi yang cantik dan cun serta pandai buat nasik lemak*
hahaha


ok..dats all for tonyte...gonna text my hubby ryte now
missing him badly since im not with him ryte now
*Outstastion la katakannnnn*

SALAM



5 comments:

Asyiqin Haulisah said...

wife dia comel. :)

Ema Minami said...

haha...bese jew wak..^^

Anisa Hang Tuah said...

comeynye crocs akak..hehhehe

Ema Minami said...

haha...puas pujuk hubby nak beli crocs tu sbb hubby malu nak bayar tgk wife dia cengginih

ccake.... said...

hahaha...nak jugak la kan ltk pic ak kt situ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...