SI CANTIK DAN SI KACAK

Thursday, November 17, 2011

ME PREGNANT???



Hahaha...tajuk xleh blah..mcm apew jew kan..spekulasi betul..malam ni mcm sawan nak baby plak, tambah2 lagi bilew sv aku wat cewita yang aku dh "berisi"...dahla siap wat pengunguman kat fb...hahaha..tergelak okkeyh bulu hidung aku dengar... adoi..adoi...memanglah perlu sangat kan bgtaw gossip panas tu di seluwuh alam buana fesbuk tu kan...haha..lucu betul sv aku nie..dah dia wat gossip tu..aku sajew je la macam mengiyakan jeww...*sambil pandang pewot kempis and cekeding aku ni*..hahaha

aku memang nak baby..sapew tak nak kan..tapi bilew fikir berat badan aku nie mcam menakutkan jew nak pregnant..yerlah berat pon 33kg jew..haaa...hamek kau..imagine lah kalo aku pregnant..konpem pewot nampak xnampak..jalan huyung hayang kot berat bawak pewot..hehehe...so my hubby cakap..jangan risau..dia pon xnak paksa2...dia faham...dia pon kalo boleh nak sangat baby nie..cumel kan klo ada baby..gelak2 ngn diorg..main2 aucak2 sampai pingsan..main kelik2 and geletek2 ngn baby sampai luruh semua bulu hidung...boleyyyyyyyyy??? hahaha...

so da 1st thing i need to do is kene jumpa dengan doktor pakar mintak nasihat dulu cemane2...IA..ALLAH tu maha pemurah...suatu hari nnti bila aku dah betul2 ready...IA dapat lah kan..hehe..amin2...lagipon aku macam xbetul2 ready lagi nak ada baby...taknak rase terkejut plak nnti dah ada baby..nak stabilkan diri and sesuaikan diri jadi isteri dulu..huhu..boleyyyy??lagipon baru 2bulan lebih kami kawen...chill beb...banyak lagi masa...hehehe...jangan tergesa-gesa...kekeke...so sesajew la kan usha gegambar beby cute2 tadi kat tenet...and aku nak sangat2 beby aku cam muke tiut2 cenggini..olololo..comeyl sgt2 tengok diorg nie...heeee...












haaa...comeyl sgt2 kan..dhlah cute! heee...gewam taw..nak jew sheshubit diowang nieh...
*tetibe cakap pelat plak aku ie kejadah apew??* hahaha
ok..tu jew nak hapdet.

ok.bai

*ANYWAY..CONGRATS TO MY BELOVED MALAYSIA sbb MENANG bola sepak vs INDON~!
padanla kau indon..huahua...
^esok wajib beli jersey mesia pakai p opis^...
BOLEYYYYYY???

salam

6 comments:

Cik Hernie said...

i suka tgk pict baby ke-3.. comey!! mntang2la, muka ala korean..haha

miss nadeeya said...

kak ema!!!!!!!!!!!!!! homaigod!! cepat la dpt ankkkk

ain dzaya said...

moga dapat isi perut dengan cepat..hehe..insyallah..Allah bagi rejeki :)

"Binatang pun pandai berkasih sayang. Manusia?".

Ema Minami said...

Ekekeke...amik lah u! Hehe

Ema Minami said...

Hahaha...acanewww bak cpt dapat??kene tetutt lelajuuuu kew??hewhew

Ema Minami said...

Hehehe...tenkie2...iA..nak sgt beby..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...