SI CANTIK DAN SI KACAK

Saturday, August 13, 2011

Wedding Progress 2


Salam ramadhan ke 13

pose ke idok uollss?? haa..berani la ponteng2..kan kene usung ngn kewete jenazah accanew?? haha..ok2...i yakin la uollss poseww kan...moge baik2 smuanya....

pung pang pung pang...pejam celik celik pejam tdo bangun tup2 lg 2 weeks i bakal jd bini orang,  huhu..debar, takoot wisau, hepi smua adew... korang adew?? konpem la adew tuk sesapeww yg nak kawen after ry ni kann.....mood nak rayoo pon dah ilang ttaw tak?? haih...biasenya aku la org plg semangat nk raye shopping sanew sini..tp diz year xleh nk pk raya nk pakai apew..nk buat beskut apew yang hanya adw dlm fikiran ni just bout KAWEN!

Memang pening urus bab2 kawen ni..memacam la berlaku..just few days ago aku dpt news yg homestay untuk pihak lelaki nk stay tu tuan dia nak balik smula tuk raye..gileww tak??? adoiii...adoi....dhla xsmapi sbulan lg kan...aku terus la lajukan jejari mulus ni *mulus tak la sgt..exaggerate je lebih uollss* gugel segala bagai homestay kat area sini...kol sanew sini..tup2 alhamdulillah...dapat lew sebuah..MUSLIMAH HOMESTAY...hara2 ok la..ok..settle bahagian tu.

Then...few days ago..aku ade ke ROMATIKA HOME DECOR tuk tgk special door gift for my friends..but bebarang vantage kat situ xdew dlm badget aku..huhu..so nak tak nak aku decide juz beli kat USRAHH FLOWERIST tempat yg aku selalu beli..tapi yg best nya aku dapat beli benda yang comel kat ROMANTIKA tu..siyess..brg2 dia mmg english  style yang superb cantik sgt2...heeeeee...

Mata dh naik senak tgk bebarang camtu..huhu...love it!!....nak  tengok kew?? cer terjah link nie...ROMANTIKA HOME DECOR...Haaa...cecantik kann...huhu..konpem akan ke sane lg after kawen..tuk beli bebarang cantik tuk my new house..kekeke..opss...ok2....jum cerita pasal barang yg i terbeli kat sane...

taraaaaaa.....

FRAME gambar..^^
comey tak?? comey tak?? jgn berani2 korunk ckp xcomeyl!! bhahahaha...
murah jew..rm 15...aku ingt ade dlm rm25..keke


ok2..then beli bebunga for my hand bouquet..pink ok!..pink!..haha cuz my theme is pink belacan..ala2 BEIGE la sng ckp...


harap2 dpt jadi handbouquet cenggini kann....
ececece....


haa..cecomel sgt nieh..hehe...ok2..hopefully usrah flowerist can do it for me terbaekk la..huhu

ok then beli bebunge for sireh...


haa...juz for hias2 yang sket2 ditambah ngn flower yg dh beli kat USRAH nnti harap2 cecantik leww jd nya..huhu

ok...tu jewww beli kat ROMANTIKA HOME DECOR..klo ikut hati nk beli banyak lagi!!..haha ,tp kena berjimat sbb nk kawen!..kekeke...and da best part dlm RHD tu is flower part..mmg cantik sgt2 dengan pasu segala bagai jenis vantage style.........wuwuwuw.....kluaq ayaq mata woo klo nak beli semua............huhu

ok la...next en3 i nak cewitaa ape yang dah siap..apew yg belom..gugugu
Tungguuuuuuuuuuuuuu.......!!!....^^



MOTIP snap pink flower jew??? 
OF CUZ la sbb ku nie mmg gileww pink..bungew kekaleww lain dh mcm xwujud bg aku...haha


*kreokkk..kreokkkk...tertibe perot bunyikk dengan galak sekali..harrus ke dapur kew?? opssss* ok2...jgn!..p masuk bilik then bace quran and usap2 perot comel..kekeke

BABAI UOLLSS....
wassalam


P/S : Ya Allah..permudahkanla segala urusan perkahwinanku..mudah2 an ianya semua berjalan lancar...amin2...

2 comments:

Anisa Hang Tuah said...

tak sabar nk tgok akak kawen

:)

saya org paling bahagia..

midOri said...

hehe....thanx nis..hee...debar2...^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...