SI CANTIK DAN SI KACAK

Sunday, August 21, 2011

M.E.R.O.Y.A.N L.A.G.I???


Assalamualaikom....kom apeww...kombat...bat apeww...batman....*ececece..nk nyanyi2 bagai plak kan....* Happy sunday and hev a nice weekend my beloved readers..ade keww readers kat behlog yg ntah pape ni...*lantas berpikir 2,3,4 jenak*....owh adew kot even sorang dua....kekeke...

omaigad....tetibew tak tahu plak nak cewita apew kat sini..hurm..nampak sgt suke tulis belog secarew automatik..tanpa persedian rapi...*cecece...nak rapi2 macam nak amik exam pulek kann*...xperlu kowt ema...tpi klo nak menulis ilmiah kena betul2 prepare okkayh..! macam type thesis...haha..*eh eh rindu kat thesis la pulek rasew*(ni kalo sv aku bacew ni adew muntah DARAH 3 malam tanpe bintang and bulan ni)...hahahaha.

lantas dengan laju sepantas kilat mata melilau melihat thesis tebal tahap petala ke tujuhplohlapan point sembilan yang belom lagi Dipresent VIVA kan..cuak okkayh....haha...*tgk 2 seken jew la...sbb xnak debar2 lagi pasal viva...bg settle kawen dlu..haha*..jjap2..nak tunjuk gak ni thesis saya...hahaha

Haa.....*harrusla pitam nak bacew balik nnti nak wat slide present*...
jaga2 ko ema...AWAS!! ...haha...
*eh eh harap2 VIVA nnti semua berjalan lancar la...doakan sy!!..heee*


eh..apew nak tulis ni semenarnyew..adoi bun sgt la terlupew nak tulis apew...ok2...haaa...smenarnyew i nak tanyew korang kalo free2 cecuti lama korang sukew layan citer apew??ek elleh...taw la korang bizi kan...ahh.....padan mukew kalo korang bizi..*eh eh jahatnyew sy*...hakhak...ok2...i nak story sket sepanjang i cuti nie...i meroyannn melayan banyak korean drama....*ek elleh..korang nk kutuk aku la tu...adew mak kesah???*...haha..padahal korang pown sama okkayh....klo tengok korea...menangis gelak bagai kan..so here i listkan a few dramas and korean variety show yang aku layan..




Hahaha...memang Lucu gilerr sgt tak tahu nak habaq okkayh~!!...every episode they make me laughing macam orang giler jew..nak terburai segala usus and pankreas aku...adoi..adoi...tp dlm RM ni...da most person i hate is Joong kook oppa...haha cuz dia suka sangat2 buli my Kwang soo oppa..dem! dem!..

i hate u kookie..!..*emo jgk tgk RM ni*..haha...and yang lain2 aku suka....sarangahae eonnie and oppa..^^..sekarang baru je tgk sampai episode 56..tu pown xdew sub..tp tgk faham2 jew la...kekeke...lambat pulak eps 57 and 58 nak kuar....uh...uh...xsabar~~




Omaigad...this is da best eva korean drama i've eva watch...eh eh ye keww?? *bukan setiap kali ko tgk drama korea baru..ayat nie la jugak ko cakap*....bhahaha..ok2...tapi cerita nni memang lain dari yang lain...full of action, but more exiting bile di mixed adukkan dengan romance2 and funny scene..haha..dats y i lve korean drama dem much.!!..Min Ho mmg best!! di tambah ngn Min Young yg comeyl2...lg la best cewita ni....kekeke...

mmg semua lengkap lah!...full package nokss...sedih...*sampai tertibe air mata ngalir*...lucu..*sampai terbahak2 gelak sensorang sampai mak cakap ko ni kenapewwww gelak sensorang*...berdebar2..*sampai jantung dup dap dup dap*..owh...romantikk sgt bile adew scene2 yang gittew2..*sampai rasew fall in luv sgt2 ngn min ho oppa and nak peluk2 jew min ho*...hahahaha..imaginasi melebih2 plak kan..adoii...adoiii...*lantas rebah ke katil memeluk teddy bear*





Omoo..oMo....memang besss drama nie..*see...ayat memang same jew kan..semua MEMANG best*..haha..kalo dah giler koreaa tu...semua drama koreaa ko akan cakap memang best!...my go mi nam (Park Shin Hye) berlakon okkayh!! konpem2 la i takkan miss tengok drama nie...tambah plak ngn Yong Hwa *cn blue member*..

Owh..owh..suhweet and cumel jew cewita ni...Music moden vs Tradisional Music...so unique meyh drama nie*..see....klo cewita korea ni..xkan adew jalan cerita sama la~~! memang lain2..dtas y i love it!!.. tak macam drama2 lain..jalan cerita sama..scene je lain2 sket...hurm..so bored...so guys...apew lagi tunggu, p cepat tetengok..haha



Lie to Me

Starring by :Kang Ji Hwann Eun hye and others...diz drama not really impressed me..but can be said that its ok la...sebab my oppa yang bese2 berlakon xdew dalam drama nie....klo la min ho kew..geun suk kew..hyung joon kew joong ki kew berlakon..konpem la i tgk sampai malam xkirew siang xkirew subuh..hahaha...

And Ryte Now im watching 49 Days...kekeke...baru nak tengok je uollss...konpem org lain da abis tengok..




Main cast starring by Yo Won, Gyu Ri, Hyun Jae and others. This drama is about one woman yang tengah koma cause of car accident and disebabkan nak fulfill her dream, rohnya telah masuk ke badan orang lain untuk.....jeng..jeng...jeng.....*keneww la tengok uollss*...hakhak

And the upcoming Drama yg akan sy tengok is 



Casting by Kang hee, Jaejoong, Hwa Yun and lain2 lagi la...This drama baru je sampai Episode 6 tgk kat Drama crazy.net..so i wnna wait till da last episode..baru nak terjah tengok...kekeke...sbb kalo sket2 xbest..tertunggu2...better ada semua then baru masyuk and feeling tu lelebih sket uollss bile tengok..kekeke...wajib habiskan semua drama nie sebelom my wedding day...haha...

Ok..thats all...Thanx for reading...Salam ramadhan ke 21...*eh..BAJU RAYE tak beli lagi...sob3*


Babai Uollss....xOxo..;p




10 comments:

Wani said...

OMG! 'lie to me' belum tengok! kena cepat2 donlod nih, haha =D

merahitujambu said...

wah..korea la..alama x layan korea dgn japan

Md. Ramos said...

apa nama filem yg ke-7 tu? yg gmbr yoona pakai spek tuh..

Ema Minami said...

wani...hakhak...lie to me kureng sket..tgk la heartsrings and 49 days!! bez giler..^^

Ema Minami said...

miss merah...jum lah layan running man!!...kekeke..bes!...nak doodle kowea satu..hehe

Ema Minami said...

cik ramos yg hawt....yg last sekali tu filem nya nama perasaneppeunmida...hahaha...^^

Cik Hernie said...

my princess tk tgk?? best arr.. sy suka.. :)

Ema Minami said...

my princess?? belom2....nnti wajib tgk jugak~!!...hehehe

Maicher said...

furhhh dah tengok city hunter.
uh jealousnyaaaaa!!!

Ema Minami said...

haha...dah2!!....jum la layan lagi!!...heeeeee...best sgt2!..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...