SI CANTIK DAN SI KACAK

Sunday, July 31, 2011

HANGAT!! PANAS!! KHAIRUL FAHMI A.K.A APEX PUTUS TUNANG!!


MOrnink guys..happy sunday..and hev a nice day...
hari ni terbangun awal plak sebab lapar sesangat..kekeke

then terus ke ruang tamu untuk bekfes...
baru jek suap nasi lemak  yang ke -3 kali..tetibe nampak paper METRO abg aku beli
and terpampang gambar nie bersama BERITA yang mcm membuatkan aku sentap limepulohlimeseken..
haa...meh tengok..meh tengok...

ok...APEK a.k.a Khairul fahmi che mat dh putuih tunang ngn ELIA jejari runcing

ok..sentap taw aku tengah2 kunyah nasi lemak...naseb tak terlekat...huhu

sapew salah nie..betui ka salah apex adew awek lain?? atau..
hurm..kesian elia ni..dia cumel jew..huhu..aku adew gak terbaca kat belog ELIA jejari runcing nie pasal ade selisih faham between them..tp si elia nie bagus..terus doakan moge hubungan diorang menjadi baik semula
tapi..tapi...tetibe hari ni tengok2 kat paper KFCM dh mintak putus..huhu

ok...ahad depan konpem adew abg NAS terjah2 gitteww kan kat MELODI
adew owang cakapabe fahmi ni dh lupe asal usul mentang2 dh glemer...tapi...
adew terbacew jugakkk sebab si elia nie mawah2 kat status dia kat FB sbb abe fahmi ni cakap tengking2 kat mak eliaa...how?

ALLAH je yang taww...semoga adew hikmah..bayak2 la bersabar ye elia..

and Guys...SELAMAT berpuase ESOK!!

hehe..bubye u olss...
nak p pejabat agama pulak!
MOTIP??? kekekekeke

NI BF sy yang sgt cute!...*motip gambar???* sajew nk tunjuk sbb sentapp AMAT ..haha..

wassalam

4 comments:

Md. Ramos said...

Moral of the story: Jgn terlalu percaya fitnah yg tersebar melalui internet kerana boleh memutuskan hubungan seseorang. Tingkatkan prestasi,hapuskan kontroversi :)

Anisa Hang Tuah said...

laa.dah putus ke..
dulu bukan maiinnn lagi..

hehe

takpe tade jodoh la tu

dugaan mase bulan puasa ni

lex ye jejari runcing

Solihin Zubir said...

ni dh jd mcm kes mawi dlu la ni.. ish2..

smoga ada hikmah di sebalik kejadian..

midOri said...

huhu..tu laa....harap2 ada hikmah la...si elia pon suka sgt canang2kan si apek kat blog...and bile gaduh marah2 kat status mcm malykan apek juugak..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...