SI CANTIK DAN SI KACAK

Friday, May 6, 2011

WHY ME??


its a bad day for me today...yup..
.really dem bad...bad luck and everything...
so sad..so dissappointed..so stress..
all of that happened to me..why me??why me??
 why not others??
God....im plead to you...jgn la bagi ujian berat lagi pada hambaMU ini
im really cannot stand it anymore...

and im so confuse why many people around me nak cari pasal ngn i hari ni..
wutssup guys?? huhhh...nak jaga tepi kain org sgtlah kann kununnyeww..
.kain dri sendiri terkoyak terbelah xnak pulak kesahhh kann...
owh..sangat lah hell dgn org cenggini..
*sorry..rude word i tot..but cannot stand it anymmore*

from mornink till nyte..ramai plak nk caripasal ngn i..mmg bad day sgt lah hari ni..
anjingg...jpj tester yg kerek mcm hereeemmmmm tu, and others.
.tolonglah....jgn nak perasan bagusss sgtt..boleh ta????? 
sy dah ckup stresss dh hari ini...nak je menjeritttt...*sdg sedih sgt*

ok..tak nak cerita panjang...not in a gud mud..
malas nak layan org yang badget gud2 nie..wut eva lah ..
lantak lewww korang xpuas hati kew ape kew...
yg penting i noe who am i..thats all..sekian


*eNtry sedikit EMO*..SIKIT KEW?? cam emo and sgt sedih jek..huhu

Nyte Guys...hope tomorrow will be a great day for me..

2 comments:

Solihin Zubir said...

kamu lg emo.. hehehe..
takpe.. bersabarlah dgn setiap ujian Allah..
lg berat ujian, lg bukti Allah syg kamu.. dia nk uji kesabaran hamba-Nya..
skadar pesanan utk diri sindri juga.. heheh..

midOri's said...

hakhakhak...ok..baiklah incik kerana ingatkan..huhu..tengs awk..^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...