SI CANTIK DAN SI KACAK

Saturday, May 28, 2011

SALAH SEND!!



hahahaha...opssss
*tak sopan taw tetibe ana dara gelak cenggini*huhu

ok2..salam guys..hehe

juz wanna ask u one thing
1
1
1
1
1
1
1
1
1

Ape korang akan rasewww kalo korang nak send mesej kat
pakwe/makwe/tunang tersayang korang..
tapi.
tapiiiii...
tapinyewww

korang tersed kat Bos korang
or 
SUPERVISOR
korang???

HAHAHAHAHA
ok...its happened to me Yesterday!!

sangat MALU ganda kuasa limepulohlimeratus kali okkayh!
dan sv korang hebohkan kepada kengkawan nya
serta siap copy paste sejibik sejibun lagi ayat yang korang send tu kat fb!!

Bertambah2 lah ke Malu an.(bace betul2 okkayh!!)
HAHAHA
sangat malu..lalu rasew macam dah xnak jumpe dia lagi
*tutup muka dengan KAIN pelikat leww klo nk p jumpe dia*
haha


(picha credit to gugel image)


ok.
itu
sahaja.

BYE!
EnjOy ur SatUrDay!
much love
XOXO
!!!

7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

alalalaal..malunye!!

Solihin Zubir said...

hahaha... kalau mesej yg jiwang2 tu, mesti malu gila ah..

tp kalau yg jnis mesej gedik2 melucah tu, lg la malu.. haha.. tp sy tau awk x buat.. =)

aidabeelicious said...

aida pun pernha jadi macam ni. ayat time tu memang tak bole blah. pastu terantar dekat ayah.haaa bayang lah malu macam mana -.- hahahaha siot kene ajuk dengan ayah :)
Tips Hebat Bloging

zacky786 said...

haha.. sogan yer dik.. :P

midOri's said...

hahaha....incik solih...IA xdew yg melucah tu..cuma msg manja2 jeww..haha..sgt malu..wuwuwu..;p

midOri's said...

anis...kannn....haha..pastu dia copy paste pulak tampal kat fb bgtaw rakyat2 jelata...omg..haha..PITAMM!!

midOri's said...

Aida and zack...kui3....tu laa..lpas ni kena celik mata luas2 time nk send..and klo ngntuk2 better xreply..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...