SI CANTIK DAN SI KACAK

Saturday, May 28, 2011

SALAH SEND!!



hahahaha...opssss
*tak sopan taw tetibe ana dara gelak cenggini*huhu

ok2..salam guys..hehe

juz wanna ask u one thing
1
1
1
1
1
1
1
1
1

Ape korang akan rasewww kalo korang nak send mesej kat
pakwe/makwe/tunang tersayang korang..
tapi.
tapiiiii...
tapinyewww

korang tersed kat Bos korang
or 
SUPERVISOR
korang???

HAHAHAHAHA
ok...its happened to me Yesterday!!

sangat MALU ganda kuasa limepulohlimeratus kali okkayh!
dan sv korang hebohkan kepada kengkawan nya
serta siap copy paste sejibik sejibun lagi ayat yang korang send tu kat fb!!

Bertambah2 lah ke Malu an.(bace betul2 okkayh!!)
HAHAHA
sangat malu..lalu rasew macam dah xnak jumpe dia lagi
*tutup muka dengan KAIN pelikat leww klo nk p jumpe dia*
haha


(picha credit to gugel image)


ok.
itu
sahaja.

BYE!
EnjOy ur SatUrDay!
much love
XOXO
!!!

Monday, May 23, 2011

S.E.T.T.L.E..^^



hYe peeps!..salam and happy monday..
its a long long time not bumbling here
and sorry guys if u r not visited recently
*nanti i bg eskrem yerk nak pujuk2 kwn2 yg x diterjah sy*
ekekeke

huhu...acelly im happy cuz everything i plan for my wedding  has been resolved and found.
alhamdulillah...

Da best thing is i got my dream dress for my wedd... ngee
at last i found it at SERI ASTANA BRIDAL & BOUTIQE..
thanx a lot to my sis and my beloved fiance for accompanying me to go there,
I juz book for my wedding dress and other accessories there not includes pelamin and make up
My wedd dress is looks like RINZ SUZANA wedd dress but not really similar la..tapi i mmg happy cuz design nya macam dress yg i betul2 nak...owh..thnx god!
tapi kasutnyew pula sedikit panjang..huahua..not suite with my kaki..cemane ea..*still thinking samada nak amik yang tu je or beli tuk majls sanding tuh* huhu



then..the pelamin together with the hiasan kamar and tempat makan beradab
pon already booked at T'zani Bridal House.. yeahh.!!...xlah pening sgt..ngeee.
owh..and one more thing i also booked satu pasang dress yang .......*secret*
 hahaha
ok..juz waiting till my BIG DAY to know wut dress it is..kui3..
owh but the thing that im worried about is make up...
my sis yang suggest that bridal boutique for me..
and i do not know diorang make up cemana..
i xnak make up tebal2..just nice2 and light2 je..
hope make up diorang ok lah..klo x spoil lah..hukhuk
Apa2 pon..i hope they will do da best for their customer..hurm



Hurm...my PhotoG pon already settled..i booked it with
 PRECIOUS MOMENT PhotoG, EL-AZMAN.
EL, Hope u will make my event become more happening and give da best moment photos for me.
I believe u guys will do da best for ur customer too...
haa..klo korang nak terjah precious moment photoG tu
..ce klik ni..ce klik.... Precious moment photoG hehe

Another things yang akan disettle kan oleh my mum and sis is Catering and canopy. Ok..i xla pening sgt
Juz thinking bout my D.I.Y.. maybe all thingy mingy like thats akan start dibuat pada awal bulan 7..huhu



ok...thats the things yg dah settle..and yang belom is :

1) Isi borang nikah
2) Test saringan kat hospital
3) Guestbook
4) Tempah card..
*dah book kat shah alam..tapi xbetul2 settle lagi..huhu..maps and nama x bgtaw lagi*

ok..juz wanna update bout my progress on my wedd..hope u guys riang2 selalu...huhu
ok..babai..*nak kena settle keje plak..haish...*






p/s :Tak sabar plak rase nak kawen..hakhakhak..ok.bai


*picha from Precious moment  photoG*

Friday, May 6, 2011

WHY ME??


its a bad day for me today...yup..
.really dem bad...bad luck and everything...
so sad..so dissappointed..so stress..
all of that happened to me..why me??why me??
 why not others??
God....im plead to you...jgn la bagi ujian berat lagi pada hambaMU ini
im really cannot stand it anymore...

and im so confuse why many people around me nak cari pasal ngn i hari ni..
wutssup guys?? huhhh...nak jaga tepi kain org sgtlah kann kununnyeww..
.kain dri sendiri terkoyak terbelah xnak pulak kesahhh kann...
owh..sangat lah hell dgn org cenggini..
*sorry..rude word i tot..but cannot stand it anymmore*

from mornink till nyte..ramai plak nk caripasal ngn i..mmg bad day sgt lah hari ni..
anjingg...jpj tester yg kerek mcm hereeemmmmm tu, and others.
.tolonglah....jgn nak perasan bagusss sgtt..boleh ta????? 
sy dah ckup stresss dh hari ini...nak je menjeritttt...*sdg sedih sgt*

ok..tak nak cerita panjang...not in a gud mud..
malas nak layan org yang badget gud2 nie..wut eva lah ..
lantak lewww korang xpuas hati kew ape kew...
yg penting i noe who am i..thats all..sekian


*eNtry sedikit EMO*..SIKIT KEW?? cam emo and sgt sedih jek..huhu

Nyte Guys...hope tomorrow will be a great day for me..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...