SI CANTIK DAN SI KACAK

Friday, March 4, 2011

MEMANGLAH BEST kANNN bile Buat dot..dot..dot..


omaiGod...OMAIgod..OmaIGod...*gewdiksnya kau nk taip besar kecik besar kecik kann*
eh silap...sepatutnyer kena bg salam dlu..huhu
assalamualaikum semua teman2..
ekeke..cam nak berpantun bagai plak kann bile sebut semua teman2
*mmglah i ni Terror sgtt kann nak berpantun..(mksudnya ..sila terbalik kan yerk*
kuih..kuih..kuih...

hari ni memang sgt stress...sob3..thats y kepala toing toing
dah 3, 4 hari berusaha siapkan kinetic and modelling for last chapter tuk my beloved thesis..
*beloved sgttt kannnn*

ok..ni gambar lattest i uollss....baru je wat pelastik segeri...kahkahkah
*okeyh..sgt MENIPU*...tu gmbr awek korea cun sgt amat! 
CUTE OKAYH~!..*jeless------->PItam*

(ok..gambar nie xdew kaitan sebenarnyer..saje nak kasi korang mata luas sekali dua kala*
ekekeke



ok..ok..back to da stori asal pasal kinetic ni

dahla gune mathlab..and nak kena derive2 bagai kann...
*mmg la dengar ceritanyaaa kann..Matlab And kinetic modelling nie SENANG tahap siput tonggek2 kan,
mmg xdew la benda lain sesenang mathlab nie..mmg leh siapkan dalam setengah minit kannn*
(tgn kat pp..sambil mata pandang lampu lip lap2 kat atas kepala)
haha..*hanya org yg tgk VIDEO sindir menyindir secara berbudaya jek faham ayat camni*
saper tak fahammm sila bace kitab TAJUL MULUK! *eh eh..ada kaitan ker...huahua*

eh eh eh...ni ker KITAB TAJUL MULUK?? haha
bukan!! bukan!! bukann!! 
*budak tadika pon tahu ok ema...*
(sgt suka bca buku nieh~~)..haha


then semalam berusaha keras la jugak..*tp xlah sekerass cam batang pokok kelapa tu kan...usaha keras ala2 beskut jagung jek*..ekekek....untuk siapkan chapter 5 nie niatnyer kann...then tonggek2 la kannn duk atas kerusi and meja sambil tgn nie tekan2 punat keyboard nak siapkan equation, derivation and graph semua bagai beserta KM,VMAX, KI and KIS value kan...sekali siapla kan...and exited la nie konon2 nak bgtaw and nk tunjuk kat sv yg i dah siap kinetic kanss....sesampai je kat master room, trus la print bagai kann sbb nk kena hantar..huhu..sesampai je kat bilik my sv...cewwah..." Dr...ni dah siap kinetic..Dr cek la yerk.."..

haaa....tu diaaaa...ank teruna penang dh mai...haha
this is my Sv...sape rase nak ngorat sila buat tgn KAT DADA mata pandang langit gelap sampai mata hitam terkeluaq ok...klo x lulus buat camtu..xdapat ngorat..kahkah
*ok..single mingle lagi ok..dahla frenly..funny..*mmg la nak pujii semua kannnn*
haha..Dr...nakmo mawah2 taw...sy promote Dr nie..* 
ekekeke...
klo Dr nk mawah..sila letak tgn kat lubang hedung k...hakhakhak


sekali dia cakap..nape curve graph tu xjatuh ke bawah? since there is substrate inhibition...and graphnye pulak baru aku pasan line tu xnampak sgt...and dia ckp.."Mmg la TERANG sgt kannnn line graph nie...pejam mata pon boleh nampak kannn line graf tu kan..mmg kaler line tu hitammm sgt kann"..


hahaha..adoih....sowi Dr...x pasan...and cek2 lagi tgk graf substrate product tu dh betul tapi kena tambah lagi...susunan xbetul plak dah..sekali dia ckp salah type Mechanism punyer model..omg..omg...
*perlu ker bt tangan kat Dahi sambil mata kenyit2 kat dia??* 
sangatlah raser...haihhhh...bazirnya waktu sy buat benda alah nie...
actually model lain!..*ok..bukan MODEL2 cam NAM GYU RI  tu ok*
tapi NAm Gyu Ri ni sgt tantekkkkk and gorgeous ! like her style!

omg..omg....biler lah i nak jd cecantik cmni u ollsss~~
*deepavali 2020 PON xkan mungkin ko akn gorgeous camni ema*



tapi yg i cakap ni.model equation u ollss...tp bile pk balik..thnx Dr..sebbaik p cek dlu..xhantaq lagi truih..its ok...hati memujuk sendiri...'its better for u salah awal2 daripada u salah time VIVA nnti..if not..VIVA FOREVER la kannnnss...and kena tembak dan2 tyme tu jgk kan...and my sv may be akan teruih keluaq p masuk jamban sbb malu ada student cam sy ni kan...*
hahaha..

omgg..omgg...omggg....*hagak22 korangg..korang makan x klo camni??---->pitam*
ni bukan TOILET tapi toilet bowl restaurant kat taiwan..
huhuhu..
*maybe hakuuu pk 1000 kali kot nk mkn ke x*

eh jap...semua gambar cam xdew kaitan kannnzz...agak lah...* 
hahaha..layannn jek laaa

then nak tak nak kena lah taw new equation for new model kannnn...new model DEAD END mixed inhibition..omg..cari2 jurnal mmg jarang org buat...ni kalo buat paper pasai nie..konpem teruih publish kat science direct kann....*mmg la SENANG sgt kannnn nak publishh kat ISI punyer jounal kan...ttup mata mase taip2 paper tu pon boleh kannn*...haha..dh penat okkayh buat2 paper asik kena reject!!
better i buat blog! dapat gak duit nuffnang..hahaha..okeyh..tp buat paper pon akan dapat RIBU RABAN u ollsss...1 paper dapat rm 3000 OKAYH!! sape ckp x kayo??? ko hado ke publish paper?haha
klo ada BAGUS!! kalo non ado...sila berusaha sekeras besi buruk tuk dipublish yerk!

ok...hopefully not happen lyke dat lah..and may god help me in my presentation later..huhu

harap2nyer bunnn oiii...xjadi cenggini lahhh kann tyme VIVA i nnti...*mampuihhh klo external and internal examiner camnie...rase2 i kuaq dri seminar room pon depa xpasan..hahaha*

and harapnyer dapat tepukan gemuruh camnie lah kannn..
ececece...nak tepuk tgn bagai kau kan time VIVA..mcm la diorg nak wat cmnie kan..klo dapat cmnie tu
mmg Kellesss sgtla u ollss tu kann...
*mata terjojol pndang lagit and tgn sebuk type2 kat belog*


hahaha..ok..BAI!...
*pendekkkk sgt kannn ENTRY nie...rase cam X JEMU kannn baca ENTRY pendek2 camni*
(ok..maksudnye sila terbalikkan*)
hahahahha..ok.BAI.
 UNTUK KALI KE DUA..

salam u ollss..nytes

p/s : MEMANG BEST SGT KAN BUAT KINETICS and MODELLING Nieh kannn..rase mcm xnak tdo jek kann...mmg setiap saat yg ada tu mcm nak buat kinetic jek la..sampai xnak tgk blog ni kannn...
*tgn cucuk2 biji mata dgn garfu and mata kelip2 sbb dh pedih kena cucuk*
huhu

20 comments:

Anisa Hang Tuah said...

macam susah je amik master
hikss

akak.all the best yee
:)

midOri's said...

hye nis~!! sob3....*susahh jgkk..selalu nangis2 bile paper yg susah2 payah dh buat kena reject..tp buat2 cool..huhu..thnx dear..^^

jupa1494 said...

hahaha.....
kena la kaaaannnnnnn u dapat hekarl as sv....
funny d way u cite si hekarl tu....x laraaattttt kaaaannnnnn?????
*sambil tangan letak dekat ketiak*

gudluck girl for ur master...
and tq for stopping by dekat my blog....i love korea tooooo

Nobita Sensei said...

amik kos ape?

syida shedot said...

hahaha. bape kali nk nk wat2 mata terbeliak.

amboi promote dr nmpk. haha.

ni gaya gambar2 da mcm kak senduk da nih..hekhekhek

midOri's said...

sis....u kenal DR HEKARL kewww??? omg..omg....kantoiii...adoi...hahaha..xlaratttnyer la bun oiii...haha...mmg funny sgt2 xlarat...but seb baik dpt sv baik cmtu..hhuhuhu..

midOri's said...

nobita...kos biotech eng la sgt kann...pastu cam rase bestt sgt amik bio nie..ekekeke

nora said...

pewitttt
kim salam kat Dr
lalalla (sambil buat muka takde pape berlaku)


ENTRY HOT : Cam Kerang Busuk

midOri's said...

hahaha...ok nora,,,nnti sy smpaikan salam..ekeke~~

jupa1494 said...

he's my ex classmate masa primary and secondary....
i nie ketua darjah die masa darjah satu n die masih berdendam sebab saya tulis nama die bising dalam kelas...opss..hahahhaahh

midOri's said...

hahaha....adoii bunnn..lucu jek mcm...Dr bnyak mulut ea dlm kelas?? hahaha

Up2saya.. said...

hehehe....lucu la yg pasal makan tu..toilet bowl ade..yg bentuk t*ik tu ape la agaknye ye..hahaha

midOri's said...

Hikhik..kann...cam nk muntah bile berkali2 tgkk...cmne la diorg berselera mkn..euuu...

nora said...

Dr sihat tak??
dia dah makan lum??
dia pakai baju pe arini??

:p

ENTRY HOT : Senyum ^_^

miss rainbow said...

Wah ema..ko dah Chapter 5 gila babas alagapas punye laju.. tak aci2 ni..hee

miss rainbow said...

Lupe nak ckp gile hensemm sv ko..nasib ak tak amik ngan dia kalo tak lg lambat ak nak hbs master kikiki

h.a.f.i.z said...
This comment has been removed by the author.
h.a.f.i.z said...

JUPA:: mcm kenal jer JEJAKA TANJUNG dlm blog nie kannn???!!! the "mamu can-can" kannnn??!!
..
selamat maju jaya kepada cik midori!! haa~ kim salam dgn mamu tanjong, ckp mamu US kim salam!!

Anonymous said...

Have a DYNAMITE day my friend!

midOri's said...

hakhakhak...incik hafiz pon kenai ka?? adoi..adoi...kantoii bun oi...

okeyh..nnti sy bg smpaikan salam kat papa tiri yerk..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...