SI CANTIK DAN SI KACAK

Thursday, February 10, 2011

S.E.P.I


S.E.P.I itu bukan seerti S.E.P.I ini

sepi itu DRAMA yg dilakonlan AMANI
sepi ini REALITI dari EMA MINAMI
sepi dalam 3minggu..penat berehat dan bosan tanpe buat ae2 keje
sebab?? ok..mari kite bercerita....


27 januari...jam 6.30 ptg..ceria untuk pulang ke rumah
setelah berpenat lelah di sekolah..
ops..sy bukan cikgu..tapi USM disini panggil fakultinya as sekolah
mungkin mahu lain dari unibersiti lain
atau mahu membajetkan as OberC university mcm University kat Australia..
sy xtaw lah..nnti kena tnyer dekan or TNC or PM..opss..silap..NC la.. nape dipanggil sekolah

ops...maafkan saya..ini bukan cerita pasal USM
tapi pasal ape sy ALAMI 27 Januari
tarikh yg sy PLG benci dan Harap x kn Kembali terjadi

naik moto..bawak ayu sopan2 seperti biasa
rempit xkan sekali..ikut rules jln mmg sy patuhi
sampai kat satu simpang...dah nampak makhluk berbulu 
hati dup dap dup dap..tapi kuatkan semangat teruskan je
sampai satu simpang dekat dengan binatang tu..binatang LAKNAT mungkin seswai diberi nama
dengan Laju dia kejar sy..eh..dlm hati sy mmg dah cuak dan sumpah2 FUCK UP punyer hanjing!!!..press minyak xingt dunia..
mata takde pandang depan lagi...terussss KEDEGANGGG
yA Allah....sedar2 bukak mata sy terpelating ke longkang..moto dah terbalik
raba2 muka..alhamdulillah...tgk siku tgn perut semua berdarah...mahu pitam rase masa tu..tapi
syukur masih sempat contact kwn ckp sy jatuh..terus nangis2..nasib ada org sempat halau BINATANG SIAL lg LAKNAT tu!!!! 
kalo tak lagi parah daging2 sy digigit...sgt2 takuttt dan fobiaa
helmet penyelamat kepala sy..tgn siku jd mangsa 
demi menyelamatkan MUKA yg berharga..syukur
dtg lelaki cina tolong angkat moto..sy dh nangis2 Blurr and jalan hencut2 ke rumah..
sampai umah..lutut rase pedih...intai2 berdarah jugak..perut jugak sama
mungkin tergores kena simen longkang...mmg darah dan pedih..
hosmet sedar terus bawak ke klinik cuci luka bagai...berteriak menangis mmg xtaw malu dah mase tu...plg sakit isi yg terlondeh dari tpk tgn digunting depan2 mata..sgtlah mahu pitam dan loya2 rase...hukhuk
malam 1st mmg denyut2 sakit luka tu..mmg sgt sakit...tgn kiri plg teruk jd mangsa..semua kaku xleh bt keje
tgn kanan juga xdapat buat aper2..dua2 tgn berbalut..rase cacat skejap..nangis mmg xhenti dah sampai kat umah..nak pgg nset pn dah xmmpu...esoknya akk sy dtg dari SP jemput pulang ke rumahnya untuk berehat
smpai hri ni luka disiku masih xsembuh...terasa lagi perit tpi dh bleh bt keje sket2 gune tgn kiri..
syukur sy masih bernafas dan sy sgt2 FOBIA dan BENCI GILER sial pd binatang bernama ANJING!!!
memang seswai dilaknat diakhirat  kelak...


siku yang cantik *eh..xla cantik sgt...tpi sempurna..huhu* dah bertukar wajah..sob3...
2nd day...


tapak tangan...kuning tu tebelah isinya...huhu..sgtla pedih xhengat dunia makkk oiiii..


tp syukur muka masih elok dan tiada luka2 kecil ataw goresan...maafkan daku wahai siku dan tapak tgn..hukhuk...nnti sy akan sentasa belai dan rawatmu dengan kolagen dan vitamin E...sy yakin kamu2 akan sihat dan sempurna seperti biasa..huhu...Terima kasih Ya ALLAH masih memberi sy peluang dan tiada patah2 disana sini..alhamdulillah...dugaan sikit camni pon 2,3 minggu nak baik...Ya Allah..lindungilah Aku dari perkara2 sebegini lagi dan jauhkanlah perkara2 buruk berlaku pd ku lagi...

pakwe ckp himahnyer : lepas ni dh xleh pakai baju lengan pendek lagi..nnti nampak parut2 kat siku...huhu
ok.baiklah.sy akan berlengan panjang sepanjag masa..HIKMAH yg baik..insaf.

P/S: sy sangat BENCI pda binatang bernama HANJING!!!!!!
klo boleh nak jek bunuhhhhhhhhhhh dengan M16!
ok..bye


4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

erk.teruk tu kak.
risau pulak nis.

kuang ajo punye hanjing..

akak get well soon yerr

nnti nis men miskol2 akak
heee


akak.
jage diri ye

midOri's said...

HEHEHE..OK..BAIKLAH...xdew pape nis..sket je tu..huhuhu...take care dear..^^

supik said...

walaupun kesian..tp bc entri nih, rase nk trgelak pon ade...mgkin cr pnulisan akak kot

midOri's said...

haha...supik ...tp mmg lehenatttttt punyer hanjjjj....xbaik gelak2..haip3..^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...