SI CANTIK DAN SI KACAK

Sunday, February 13, 2011

BERSEDAP-SEDAP...mmm..


Hujung minggu...bukak muka buku..
tgk muka org..tgk status org..kadang2 sampai jemu 
tapi ade post2 diorang yang lucu_lucu
sampai aku ketawa laju-laju..

opss....BEFORE continue cerita..harrus bermuka2
di blog sendiri..
harrussslah kan...hakhak


gugel2 tenet...
tengok makanan sedap
hati mula memberontak nak jugak
kawan plak post nak makan sedap
terus reply jum makan jayko donut

dan..dan...dann...azie ckp sila siap2
lepas asar akan bertolak
ekeke..macam jauh sgt
dari sini ke kuingsbey..
bleh la nk puas2 gelak dalam kete
tapi kena berdoa jugak..supaya selamat tibe
huhu

terus ke winter warmers juga tandoori 
untuk bergonjeng makan2 sana sini 
tak lupe untuk posing perasan2 sendiri
ahhh....itu mmg perkara wajib kite nikmati
supaya menjadi kenangan di hari tua nanti
leh tunjuk2 bangga2 dengan cucu sendiri
"cu...ni gmbr nenek masa study dlu2..nenek suka makan tmpat2 camni"
mesti cucu pon trus close tab nie...hahaha ok full stop

maka lepas bercerita ..harus layan pichaa...
teehaaaaaaaa...^^

cam nak hantar ke ruangan BERKENALAN di majalah URTB..boleh??
hakhakhak
*sape cakap xbleh JELESSS la tuh...wekk wekkk*


kamberaaa kat tgnn syu tu memang UNTUK DI PEGANGG je kannnnnnn...
*sambil mata putih tertojol keluaq dari mata hitam dan pandang ke langit cerah serta tgn hala ke kening*


*ice-choc tu mmg AZI beli untukkk HIASAN gambr2 jekkkk...bukan untuk diminumm kann
kalo boleh....orderrr la lagi 100 GELASSS untuk buat hiasan posinggg kannnn*
( Tetibe teringat kat syu...syu...mana gambar yang BESTTT dan TERBAIKKK punyer pose dari ko??)
hahaha

Gelasss cantikkkk tu mmg untuk syu soranggg jek kan minummmmm...
*eh..jugg tu cam nak wat balik jek simpan dlm henbek..tpi takut kene kejarrrr ngn waiter nepal xberapa nsem plak kan....alih2 amik gmbr jek..untuk kenangan buat syidot*
ekekekkeke...dot..jgn marah ea..^^

waaaaah!!! sudah sampaiii akhirnya manggo chicken rice sy!
*ghairahhh sgtt kan muka nak makan...sekali makann...OMG! nak pitammm noksss..manis yang ampunn..sdp sgttt KANN.... (ok..tipu...sbenarnyer xsdapppp!*)

seb baik manggo and ayam sdap....juz kuah dia not suit and match ngn nasi nieh..huhu
but spaghetti seafood dia mmg mabelesss i ckp u ..huhu
but melon milk juice tu mmg sdappp amat..INI serius...BUKan tipuu punyerrr
ce try..ce try..ce try..hekhekhek..^^

ececece..ayu nyerr anak makss....lemah lembut gittewww...sape nak ngorat ngn dia ni sila angkat ketiak!!
klo ketiak bersih..bleh la ngorat dia..kahkah..sape ada vulu2 sikt kat ketiak p cukuq dulu..kahkah
*opsss.....loklaq je mcm..dot...aku promote ko nie jgn lupe belanjek aku TGI'sF can??hakhak*

IBU TIRI menyuapkan ANAK TIRINYA
*mukaaa xblehh NAK IKHLASSSS lagi kannnn*
hahaha..dot...nnti aku nk tunjuk gmbr nie kat cucu aku
bermakna nie..
*ekeke..cam tua sgt je dh aku nie nk bercucu..kawen pon belom..pui3*

ice-creme choc waffle...best!
ce beli..ce beli...kui3
khas untuk AZI...*ekekeke..ayat cam aku jek yg belanjek kan..hakhak*

Wedges pon sdap sampai xtaw nak habaqqq u olssss!! 
*korag terliur lah tu...ececece..xnak ngaku plak..padahal air liuq dh meleleh kan..kann..opsss*

Ice-lemon tea bercawan cantik...memikat kalbu dan hatiku
huhu...
dot ckp  "azie...nnti buatlah air camnie..sdappp sgttt lahhh ..smpai tertutup mata putih dot mnumnyer"
aku gelakkk jek...tapi siyess best rase dia...jrg jumpe sedap camnie
ce minumm...ce minum...SDAP TAK??
HAHA..mmg la xsedap klo korang mnum air CAP BADAK tu!!

tapi





tapi












tapi
kalo dapat makan nie memang bestt!!


taraaaaaaaaaaaa....








Huhuhu...Yogurt icecreme jayko jd mangsa perut lagi sbgai mkanan sampingan
iskk..makin mahal la yogurt nieh..dah la makin sikit...menciisss taww!
*eh...cam teringin nak mkn eskerem kat BR plak..ngee..^^*


Hasilnya...perut kenyang hati riang
boleh pulang dengan muka girang...
sayang korang wahai kawan
sebab dah hepikan aku yang kelaparan 


p/s : makan nasi ikan goreng belacan lagi sedap kot dari manggo chicken rice tu!..ce try..ce try..



MOTIP GAMBAR???
ada makk kesahhh??? kahkah
 muka cam nk kena lempang LAJU2 jek kn dgn diri sendiri
OK.bye...

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

akak & kawan2 comel..
frenly pulak tu...
makan sedap2
bestnyeee

midOri's said...

hehe..xbest sgt pon nis nasi tu..huhu..nnti kite jumpe kite mkn black canyon..tomyam dia best..^^

A.s.t.i.n.a said...

muke comel cenggini.. haruss ler folo!

detink mau?

midOri's said...

haha...eh..u lg cantikk la astina...detink kat tasik jum! kui3

Cik Cammy Lia said...

jom bace entry baru

cerita seram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...