SI CANTIK DAN SI KACAK

Tuesday, December 14, 2010

^^ J.O.I.N.C.O.N.T.E.S.T.M.I.M.I.K.M.U.K.A ^^


EHEM..ehem...*baiki suare lepas minum NESTUM*
cewwahhh..mcm lah kau nak Nyanyi kat OIAM kan...
huahua

kepuasan petang membuatkan sy rase nak menjelajah ke korea
tetapi memandangkan duit xcukup..cukuplah
jelajah di benua Malaysia di laman belog2 jek kan..
*ayat xnak ngalahkan CERPEN DBP*
Tapi kalo DBP tgk ayt ni pon awal2 terus kena gumpal2 dan campak dalam DUSTBIN hijau
*eh..betul ker hijau untuk kertas??huhu..ape2 jek la..janji dustbin kannnnn*

ok2..stret tu de  point..td jenjalan ke belog2..tetibe terjumpe belog Menarik
 pAsal contest mimik muka menarik..ngeee^^

haaa....Ni lah contest yg i ckp tu 
link dia ada kat sini

mmg cam menarikk kan nak join..tetibe tgn cam gatal2 kutu nk join
walaopon dah taw cam xkan menang...huhu
and diz also my 1st tyme juin contest2 di belog2 ni..
OK..ni gambar saya
tarappapapa......^^
ha ha..peace...^^ *GAMBAR X MENARIK LANGSUNG tapi ada hati Join contest*

ok..acelli diz picture was taken during my holiday at langkawi wif my clique
owh..memang sy sgt suka gambr nie even dalam keadaan sempoi..huhu
and ini memang gambar sy..bukan heliza helmi or irine nadia marcello ataw hanis zalikha mmg jauh sekali la kan....sbb hanis sgt2 lah cantik! haha
spek taknak lebih lagi kan....xckup satu...ingat nak bawak 3 spek..ahaks
badget nak wat muka paling cute lah kan...mulut kembang2 gittew xnak ngalahkan
sandara 2NE1 penyanyi korea kan...hakhak

hurm..gambar nie acelli ramai2 duduk kat tepi  JAMBATAN TASIK DAYANG BUNTING tapi sbb nk join contest nie..sy crop lah kan...nak nampak bagi hawtttt and gojess...*padahal xgojesss langsung...pakai pon selebet2 jek..hahahahha* dahla muka xmake up...can ker nak join gak contest nie..huhu..

klo x caya kat Tasik dayang bunting..cuber zoom..haaa...kan nampak tasik tu ada org main boat yg kena kayuh2 sendiri lepas bayar beberapa ringgit....dan ada dayang2 minah saleh yg nk mandi kat belakang tu..opsss...seksi plak minah tu..seb baik i lindung dia..huhu..sampai kat tasik nie punyer la exited kan nak berenang2 ke tepian tasik tuh..sekali biler pandang air mcm dalam beribu2 METER..*owh..menipu sungguh kau ema.. exaggerate jek lebih kan describe kedalaman tasik tu*..
terus x jadi nak feeling2 mcm dayang2 di tasik bunting..huhu...at last sy berposing sana sini jek
tapi kwn2 sy mmg berani lah! smua nak bunting awal kot lepas kawen..sbb ceritanya sape2 mandi and minum air di tasik tu boleh bunting awal..mengarut ke betu??? nti korang p tanya mak and nenek korang
huahuahua... tapi still pakai life jaket lah slepas hulurkan duit kat penjaga kaunter rm 5 kot x silap...huhu

ok..disamping itu..maka saya nak lah mengetag kawan2 sy kan :

cik NANA
cik amy

ok lah cik syikin..sy rase mcm panjang pulak esei ni...tapi klo wat esei SPM rase2 nya cikgu amik gulung2 bagi sy telan kot...sbb bahasa campur aduk and x ikut tatabahasa betul..*cewwahhh..lama xdgr ayat tatabahasa,,huhu*
ok..anyway..sy xharap menang pon..sekadar suka suka join contest ni sebab nie festaim *english yg sgt Pelik ni* join2 CONTEST nie...huhu..tapi kalo syikin nak bagi jugak sy menang..sy terima dengan hati yg penuh riang gembira seperti memakan aiskrim Wall hidup biar sedap,,hohhho.,,,ok...bai..^^

ok

5 comments:

Anip™ said...

huh!..menarik dan kelakar..hahaha

Latest Entry :
-> Tingkatkan Trafik Blog Dengan Sistem Autopost Entry Terbaru Di Malaysia Blogger United !
-> Lubang Terbesar Di Dunia Terletak Di Siberia
-> Bila Isu Bertunang Tanpa Sedar Itu Salah, Harap Maklum !

midOri's said...

hehe..menarik ke..cam bese2 jek..^^..anyway,tentiuww mr anip..^^..

Rose said...

ahaha.. Best of Luck!!!

midOri's said...

hye rose! lama giler x jumpe kamoo..^^btw,,tengs babe..^^

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...