SI CANTIK DAN SI KACAK

Monday, December 20, 2010

GILER.SEKSI.BERMAIN!!



annehasayo..
*sambil bt muka cute genggam2 jari kat pp*
hakhakhak

tajukkkkk xnak ngalahkan laman web
OWH ARTIS kann..hekhek
owhh...sebenarnyer malam nie sangat terujaa
dan giler kentang sangat owh bermain dengan Berry2..owh..mmg sgt seksi berry2 Torch itu!!
hee...geram sungguh sy tgkk..so..dengan cemerlang tapi tak terbilang sy mulakan langkah bermain contest berry2 tu..*badget boleh mng lah kan...padahal rank kau ke 4520 kowt*
dan2 kau giler kentang sambal pedas main benda alah ni kan
hekhek..

tapi mmg syiokk pulekk main tekan2 jek contest dia..huhu.. haa
resultnyer camnie lps main ke10 kali..then jari dah mule rase2 sengal
dan saraf2 rase kejang

tingggggggggggg.!!


haa..nie lah contest what Berry are u.DIBAWAKAN OLEH DIGI..*ekeke..tetibe jd promoter DIGI jap*
gamenya sng....just kena kumpul2 mata..tekan2..
huhu..tapi mencabar..kui3...sbb..mcam kena 24jam jek main menatang  ni*opss..bahasa agak kasar*
huhu..ok2..tukar kpd ayat..main benda alah ni..hekhek


haa...korunk nampak tak point i tu berapa??
sob2...tu dah 10 kali duk buat test tu..aigooo2
MAU pitammm kot klo betul2 nak rduk kat 1st ranking!!
*KALO DAPAT BETUL2 nie..geget jari lah member2 korang kannn tgk korang dpt BB free2 jek*
hekhek

setelah bermain berulang2 kali tanpa menyedari nset berbunyi...maka ini lah hasilnyer
it will show us what berry we are and its kinda like this...jeng jeng jeng..


*CLICK UNTUK PEMBESARAN LAGI JELAS*
kui3..


haa....nangissss Kau Berry2 sbb ni 1st game aku main
tak reti sangat..then dptlah result TERUK ni!!
Ouchhh Berry jek..hekhek



this is 2nd round..dapatlah naik sket..
kiasuberry..*pebenda ntahh Kiasu2 ni..kias2 aku tau lerrr seperti ayatnyer
.."cantik lah kasut ko".padahal dlm hati nk ckp kasut dia mcam terompah zaman jepun kan" 
uh...wutsoever lah..janji Main2 ngn Game nie..mmg best!!
hakhak..x caye cuberlah main!!
heeee



ekekeke..nie 3rd Round main dapat lagi BEST!
celeBerry...*tetiber rase diri ni mcm Halle Berry kan u ollss*
hekhekhek


ahhhhaaaaaaaaaa! ini yg ke 8..nerd weyh!..kui3
xtaw lah nape result nerd ni kuar..cannot understand how they related with that game
haha..but...da main point is we need to collect the points to compete with others
to get that free blackberry..owchhh!
mmg sgt sukar mungkin owhh..korunk bygkanlah klo btul2 nak 1st ranking!
G.I.L.O!
mungkin xleh makan minum mandi..sbb kena duduk main benda alah  ni jek
huhu..mmg sgt2 menarik and challenging jugak game simple2 ni..huhuhu



last2 round aku dapat Budget berry jek..huhuhu...
ahhhh..jari dh penat2 dh nak main..mungkin perlu tekun dan gigih lagi bermain pd hari esok owh..
owhhh..sungguh susah nk dapat f ree BB nieh owh..

atau untuk lg mudah mendapat BB free dengan menekan
no fon pakwe anda dan katakan dengan SUARA MANJE2 AYAM
" abanggggg....aabanggg ensemmm lahhh...sayangggg rase2 nak BB torch lah..abg nk kasik tak??."

ha ha..ape yerk kemungkinan besar pakwe korunk akan reply balik??
*korang nak tahu jwpn nyerrr...sila lah kol pakwe masing2*
kui3..ok...itu jek..sesapa nk join contest nie..leh ke link yang disediakan di dalam periuk di sebelah ni..
huhu..ok.ngantuk.so nk tido dulu.ngee..^^



3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wow
game yg best...

maybe kalau mintak pakwe bb beliau akan ckp
"bole..ciyom abg dulu.."
hahaa

okei.
nis tade pakwe

:P

midOri's said...

hehehe...lucu la nis nieh..
xper2..nnti ema yakin nis akan dpt pakwe yg ensem+pemurah+
penyayang..aminnn^^..jum juin main!!..ngeee

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...