SI CANTIK DAN SI KACAK

Friday, August 6, 2010

Michaelis–Menten buat saya LONGLAI lemah~



ini saya pada zaman sekarang~* cewah..badget comel mcm beby*
nak muntah ke u ollss...ekekkee
* p mask jambann kalo nak muntah*
kuang3

hurm..hari nie badan saya longlai lemah dan terkulai dikerjakan 
MICHAELIS-MENTEN nie ha
u noe who is MICHAELIS MENTEN??
harusslaaa bukann HERO koreaa
kalo hero korea..i rela jek!
wakakakka
*kalo hosmet i taw..harus kena sula esok*
hakhak

ok2..i memang xsuka kena ngadap equation2 yg buat otak sy juling2 nie
nak ngadap then xnak pikir buleh la jugerr
tapi kalo dh namanya ngadap tuh
harrusla dipikirkan untuk kefahaman sendiri
kalo x fhm..xdew pekdah hang ngadap benda tu 24jam empatpulohempat hari
huhu

kenapala saya terpaksa mengadap benda2 mcm nie lagi???
huhh..stresss...kalo dalam equation tu tetiber ada dress cantik ker..ada heel stylo ke..ada hero ensem ker
sedap jugak mata nie ha nk ngadap 24jam
nieeeee...adoihhh....huhh
kdg2 sy rase nak ngamuk jek sebab terpaksa ngadap benda2 camnie
tapi nak xnak i have to

korang tengokla sendrik equation dia..




haaa...nakkk pitammmmm x tgkk???
klo nak pitam..p telan estacy cepat2..
opsss...cannot2...bahaya sungguh ajaran sesat saya..
*jgn buat taw korang*
kui3

nak derive lagi..
nak fhmkan lagi..
nakk apply kan lagi..

nakkkkkkkk kena lempang jek raser equation nieh~!!
can kerr nak lempang2 equation??
sebelom i lempang dia..
sah2 dia dah lemah longlaikan i
sungguhhh menyampah di situ!! uhh..uhhh...

seb baik la petang tdi i jumpa ngn someone yg suweet...aishhh3..
*merenyamm betul kannn*
kui3

xper..bior2..disaat otak penat
skali skala merenyam xperla
hakhakhak
harap2 next week jumpe dia lagi..waka waka eh eh
ok la..nak tido la dlu
selamat menrenyammm~!!
eh silap
selama malamm...kui3

eh eh.jap....b4 tido
jum layanzzz vids yg lawak nak pecah usus i jap
kui3

3 comments:

tim said...

hahahah i enjoyed the video

midOri's said...

hahahaha....yups...3,4,5, 10 kali tgk pown leh tergelakkan diorg..hikhik..

Anonymous said...

Amiable brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you seeking your information.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...