SI CANTIK DAN SI KACAK

Wednesday, August 4, 2010

award dari SI CUMEL~~




hye...feeling kat tepi tingkap nampak...ekekekeke
salam pagi yang panas*bilik nie xdew aircond..tu yg panas*
huhuhu

ahhhaaa....hari semalam punya semalam..i juz got two award
yup...from sweetsal and da lattest one from diz cute lil girl

PERTAMA

hehe..tengs so much sis for this cute award
cumel yg amat award yg dia buat!!! 
u ollss xcaya??nahhh kasi kamu tengokkk
dataaaaaaaa...*eh silap..tarraaaaaaaa*
kekekekeeke




ok...include this..i already got 5 awards!!
hehehe...cambest kan belog2 ni..tetiber dapat
award
i sukaa...sukaaaaaaaaaaaa ...
*cam nak tepuk2 tgn x nak brenti*
hakhak

KEDUA

ok..ok...belog skyleto ni mmg cute!
and i suka sebab dia pon suka lagu korea!!!
bukak2 belog dia trus nampak  band U-KISS
hehehe...saranghae SKYLETO!!
 AND

yang plg bes
she olso same wif me
so so kipas susah mati kat
SS501..weeeeeee

we r clique skyleto...ekekekeke
nak berklip2 laks ea saya ni.*klip kertas nak???* kikiki


KETIGA

ok...I memang suka sgt2 dengan award yg cute nie skyleto
nnti rajin2..kasik la award lagi..ekekeke
*demand lak kan saya nie*
hakhak


KEEMPAT

KALO BOLEH SAYA AKAN KASIK KAT ramai kawan2 belog saya yang selalu
terjah menerjah saya...hehe
nnti saya buat lawatan untuk tag my sweet frenz yaa...hehehe

so..sesapa yang di tag..hopefully akan terima dengan hati yang ikhlas dan tawakkal..*eh eh
apa yg saya merepek nieh..hihi..akan terima dengan hepi la*
kui3

ok..again..tengs ya skyleto for this cute award..and im really2 appreciate diz so much!!
mmuackkkkkkss for u lil girl..

^____^
nytes all..c ya tomollow


2 comments:

sweetsal said...

award tu cantik la..kalau ada masa akak dtg amik.thanks ye..

midOri's said...

kak sal..sila la amik yerk..ehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...