SI CANTIK DAN SI KACAK

Friday, August 27, 2010

LAMANYA TAK HAPDET BELOG!!



hey hey hey

feeling2 baik tak hari nie??kuhkuh
ehh,..harrushla kena jadi baik and sopan gittew di bulan puasa kan..
kui3..eh..bulan x puasa pon kena jadi baik!!
haipppp..klo nakal2..i pukul lutut korangs
ahaks!

hurm..acelly dah lama x hapdet belog nie..dah bersawang
disana disini di bawah diataw tpi hujung segala bagai la
huhu..xdew plak maid nak tolong bersihkan belog i ni
huahua

ok..im sorry guys cuz lately there are many things i need to do and need to be done
huhu..so nie juz curik2 masa nak hapdet nieh.
hurm..banyak jugak benda yang i nak share ngn u guys
but ryte now i can't
huhu

ok guys..stay maintain..stay cun..stay hawwttt okkayyy!!
hikhikhik..kalo x rase hawttt..amik iron sterika kat badan u ollss
hakhakhak

love u guys s much!!
always pray for my success k..
babai...mmmuahhh!!


Friday, August 6, 2010

Michaelis–Menten buat saya LONGLAI lemah~



ini saya pada zaman sekarang~* cewah..badget comel mcm beby*
nak muntah ke u ollss...ekekkee
* p mask jambann kalo nak muntah*
kuang3

hurm..hari nie badan saya longlai lemah dan terkulai dikerjakan 
MICHAELIS-MENTEN nie ha
u noe who is MICHAELIS MENTEN??
harusslaaa bukann HERO koreaa
kalo hero korea..i rela jek!
wakakakka
*kalo hosmet i taw..harus kena sula esok*
hakhak

ok2..i memang xsuka kena ngadap equation2 yg buat otak sy juling2 nie
nak ngadap then xnak pikir buleh la jugerr
tapi kalo dh namanya ngadap tuh
harrusla dipikirkan untuk kefahaman sendiri
kalo x fhm..xdew pekdah hang ngadap benda tu 24jam empatpulohempat hari
huhu

kenapala saya terpaksa mengadap benda2 mcm nie lagi???
huhh..stresss...kalo dalam equation tu tetiber ada dress cantik ker..ada heel stylo ke..ada hero ensem ker
sedap jugak mata nie ha nk ngadap 24jam
nieeeee...adoihhh....huhh
kdg2 sy rase nak ngamuk jek sebab terpaksa ngadap benda2 camnie
tapi nak xnak i have to

korang tengokla sendrik equation dia..




haaa...nakkk pitammmmm x tgkk???
klo nak pitam..p telan estacy cepat2..
opsss...cannot2...bahaya sungguh ajaran sesat saya..
*jgn buat taw korang*
kui3

nak derive lagi..
nak fhmkan lagi..
nakk apply kan lagi..

nakkkkkkkk kena lempang jek raser equation nieh~!!
can kerr nak lempang2 equation??
sebelom i lempang dia..
sah2 dia dah lemah longlaikan i
sungguhhh menyampah di situ!! uhh..uhhh...

seb baik la petang tdi i jumpa ngn someone yg suweet...aishhh3..
*merenyamm betul kannn*
kui3

xper..bior2..disaat otak penat
skali skala merenyam xperla
hakhakhak
harap2 next week jumpe dia lagi..waka waka eh eh
ok la..nak tido la dlu
selamat menrenyammm~!!
eh silap
selama malamm...kui3

eh eh.jap....b4 tido
jum layanzzz vids yg lawak nak pecah usus i jap
kui3

Wednesday, August 4, 2010

award dari SI CUMEL~~




hye...feeling kat tepi tingkap nampak...ekekekeke
salam pagi yang panas*bilik nie xdew aircond..tu yg panas*
huhuhu

ahhhaaa....hari semalam punya semalam..i juz got two award
yup...from sweetsal and da lattest one from diz cute lil girl

PERTAMA

hehe..tengs so much sis for this cute award
cumel yg amat award yg dia buat!!! 
u ollss xcaya??nahhh kasi kamu tengokkk
dataaaaaaaa...*eh silap..tarraaaaaaaa*
kekekekeeke




ok...include this..i already got 5 awards!!
hehehe...cambest kan belog2 ni..tetiber dapat
award
i sukaa...sukaaaaaaaaaaaa ...
*cam nak tepuk2 tgn x nak brenti*
hakhak

KEDUA

ok..ok...belog skyleto ni mmg cute!
and i suka sebab dia pon suka lagu korea!!!
bukak2 belog dia trus nampak  band U-KISS
hehehe...saranghae SKYLETO!!
 AND

yang plg bes
she olso same wif me
so so kipas susah mati kat
SS501..weeeeeee

we r clique skyleto...ekekekeke
nak berklip2 laks ea saya ni.*klip kertas nak???* kikiki


KETIGA

ok...I memang suka sgt2 dengan award yg cute nie skyleto
nnti rajin2..kasik la award lagi..ekekeke
*demand lak kan saya nie*
hakhak


KEEMPAT

KALO BOLEH SAYA AKAN KASIK KAT ramai kawan2 belog saya yang selalu
terjah menerjah saya...hehe
nnti saya buat lawatan untuk tag my sweet frenz yaa...hehehe

so..sesapa yang di tag..hopefully akan terima dengan hati yang ikhlas dan tawakkal..*eh eh
apa yg saya merepek nieh..hihi..akan terima dengan hepi la*
kui3

ok..again..tengs ya skyleto for this cute award..and im really2 appreciate diz so much!!
mmuackkkkkkss for u lil girl..

^____^
nytes all..c ya tomollow


Monday, August 2, 2010

sweet AWARD from Sweetsal



hye guys...apa khabar?
alhamdulillah...sy dah sihat skit dari demam..juz batuk2 lagi..huhu
sakit dah tekak nie ..cam luka pon ada i rse dalam tekak nie
ujian Allah bg g sikit cmnie pon kdg2 buat saya rasa xtahan
sakit demam batuk n selsema jek
tapi mcm kena sakit apa jek..

alhamdulillah dah sembuh sikit
harap2 batuk nie pon akan beransur2 hilang..dah 2klinik 
saya p amik ubt batuk..tapi macam x berkesan..huhu
tadi mama kol..sedih plak rse mama duk jauh
kalo x mesti mama i dah tolong suapkan ubat..huhu
*manja yg sgt memalukan*
ekekekeke

ok2...tadi bukak blog tgk2  some one sweet give me award
 yups..dats sis sweetsal ada tagged nama saya
she said that i got an award..
hehe...

tengs kak sal..suweet sgt award nie



sempena frenship day..dahla akk sal nie sgt2 suweet ngn anak2 dia..
suka baca entry2 dia cerita pasal anak2 dia..semua berjaya..hehe
congrats kak sal
and again..Thanx q very much for diz sweet award 
salam hari sahabat...semoga persahabatan kita dibelog ini akan kekal..;p

ok...for this award i nak tagged :

1) cik adik OREN LIMAU
2) cik MIMIHANIMI

ok..hopefully u guys accepted this award..hehe.
c u guys later
^__^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...