SI CANTIK DAN SI KACAK

Monday, July 26, 2010

KEPALA JULING MATA PENING


uhh...uhhhh...hari ni sangat2 la bizi
but b4 that, wanna wish u guys
salam nisfu syaban to all da muslim
hehe

adoihh...peninn mata tengok banyak gilos journal yang saya kena baca
this baru writting chapter 1
huhu..mampuihh la nak sampai ke literature review and discussion
konpem PITAM hari2

ok..disebabkan kepeningan dah melanda
seb baik tak histeria jek kan..
maka harrussla saya menerjah ke ruang belog untuk melepaskan perasaan
huhu
thanx my belog cuz u always being here for me
kuhkuhkuh


haa...nie journal yang i kena baca..yang bersepah2 tu dah buntam
mata saya baca juz for writting chap 1
PINGSANNNN!

  
Ni pulak paper quiz EKC student final yer yg i need to mark
huhu..dah settle skit..but ada half lagi x mark
makin peninnn..bila mahu tanda???


eh eh..ada air...kui3...tapi sy dilarang minum dan makan hari ini~!!!
sebab?? 
tanya la losyen yg ats lappy tuh
kuhkuhkuh

losyen tu tujuan  nya untuk sapu ke mata bila dah ngantuk2 lalat
huahuahua
mahu MATI trus kalo korang p sumbat losyen dalam mata
hakhak
*so jangan buat aksi ini di rumah atau di tempat kerja yerk..*



ok..last skali..DIHARRUSkan la meletak pict my bf kan..
cewaah...feeling2 balak kau ea ema
*sampai DEEPAVALI tahun 2020 pon ko xkan dapat dia*
uhh..uhhh..biarkan..nak gak feeling..
ngeeee..^__^


ok..sesapa tengah ngntuk..boleh cuba ini
sungguh comel kan??hehehe
i pon dah try depan cermin
hakhakhak
sambil2 tepuk2 pp..sambil2 feeling comel
wakaakakak


ok..dats all..dah dpt tgk muka my bf..so mesti la dh semangat balik nak smbung kerja
mata dah cerah2 dah bila tengok hyung joon nieh
owhh..sungguh terpukau mataku dek matamu hyung joon..
peuww..peuwww..
*ahh..sudahh..sudahh~!! p smbung wat kerja la ema~!!*
hoohohoo..ok2

bye bye

5 comments:

Cik Mimie Hanimi said...

ye la...
dh npk dh mata 2 juling ckt...
hahahaha~~~!!!

::AnEp:: said...

dah juling dh ckit..hahah

midOri's said...

cik mimi~!! nampak ikut mana?
skodeng kita ea..hakhak

midOri's said...

anep~ hahahaha..bukan skit nie..bnyak sgt..laptop nie pon dah nampak double cheese burger..kui3

k.o.s said...

hi .. hehehe .. Was busy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...