SI CANTIK DAN SI KACAK

Saturday, May 15, 2010

HARI YANG STIMMM dan ARGHHHHH....v_v

HAHAHAHHA..tajukkk cam haremmmmm jek..
sajer wat tajuk tuh..xdak kaitan pown..korunk mmg cepat jek kan click
kalo bab2 camtuh..owh..sungguh la..
*ok..sila berpikiran baik untuk skrg*


Haaaarghhhhhhhhhhh…*owh..sungguh x sopan rasenya kalo anak dara menjerit2 mcm ini*
Ok..ubah balik jadi sopan santun sket...heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…*haallamak…nmpak smua jenis2 gigi dlm mulut kalo jerit2 supan cengginih..* kui3


Hurm…dah lama xhapdet belog ini..sungguh la malas..yerr..mmg PEMALAS tahap kucing gemok sgt2  skrg nieh..cam buaya kekenyangan pon ada tahap kemalasan tuh..uh..uh…

haa...mcm nie la aku skrg~~!!..hoho..sungguh malas yerk disitu...



ok..entry nie pon cam malas nk type pnjg2..(tapi cam pnjg jugak dah nie)…how?

Ok…sebenarnya sangat2 la xtaw nak type apa…*allamak….makin panjang jadinya*…isk..isk…xbuleh nieh..nnti tgn sakit2 lenguh2 sbb type panjang2…(homaigoddddddd…..MAKINNNN la pnjangg jadinyaaa bile membebel2 yg ntah apa2)

Ok..lantakla dah panjang pon..alang2 menjadi panjang..biarla trus menjadi GALAH…*ada kaitan kerr????* kalo xdak kaitan…p cabut bulu ketiak korang…muahahahhaha..*owh..sungguh x senonoh disitu*….
Okla….disebabkan kemalasan nak menulis PANJANG2..tapi terTULIS jugak panjang2..*mmg penipuu thp tauhu bakar sungguh aku hari ini*…(waaaaa..tringt tauhu bakar kat TAMAN U ketika aku study kat UTM 2thun lepas..owh..sungguhhhh enakk…hao liao..smestinya anda dan meggi*

Ok…mmg sgt2 merapu dan bercampur aduk tnpa tiada kandungan 9bulan..opssss…merapu lagi..bukan2..maksud aku tiada isi kandungan..kalo buat karangan mmg dah FAILED~!!...(silap2 dapat ROTAN buluh kat bon**t…HOHOHO…*elleh….mcm korunk xpernah kena rowtan msa skolah dlu…tapi aku xpernah kena rowtan kat bon**t..(ini tidakkkkkkkk TIPU…sekali lagi..mmg tak tipuuuuuu)..tapi pernah kna rowtan kat tapak tgn sbb ujian matah upsr xdapat 95 ke atas..uh..uh…*demand sungguh cikgu aku masa tuh..satu salah…kena satu rowtan..aku salah tiga~!! Mampuih kena tiga kali rowtan..homaigod…* skrg klo kena rowtan cmtu sah2 budak2 balik umah report kat mak ayah..silap2..cikgu tu plak yg kena tindakan disiplin..owh..sungguh berani murid2 skrg..tiada tnda hormat…seb baik aku budak baik xmelawan cikgu dolu2..*padahal takut cikgu..kuakuakua*..owh..mentang2 mode hari guru dah dekat…aku terCERITA pasal cikgu plak..ok xper2..BTW, aku syukur sbb aku dah dididik sehingga aku dah berada pada tahap yg kira cam Berjaya la jugak skrg disebabkan cikgu2 garang aku masa skolah..hoho..tapi ada satu cikgu tu yg aku menci sgttttttttt smpai skrg!!! Kalo jumpa dia..aku nak sapu2 bahan kimia kat mukaaaaa dia..can???*owh…mcm sungguh kejam lak tindakan aku…* ok..aku bg hadiah BHN kimia jek la kt dia klo jumpa dia..

Haaaaaa…tengokkkkkkk~!!! Td ckp xnak type pnjang2…aper nie midori?????heeeeeeeeeee…kan dah nak satu page nie ko type nie..dahla bercampur baur..cam mkn nasik letak semua kuah kari..kuah dal..sayur kimchi..ikan golek..ayam golek dah jadi entry nieh…uh…uh….aper2 jek la..nie nak kongsi video yg cambest nieh..terhinjut2 bulu mata aku tgk video yg cam xbleh blah nieh..kahkah..jummm layanzzzzzzzzz…



haa..kalo korang gelakkkk....nnti aku pukul bontot~!! hahahhaha..opssss

3 comments:

bluecrystaldude said...

hehe. walaupun dah tgk byk kali, tapi still lawak lagi. haha

eeeaa. HZ xpenah kena rotan taw. pengawas gitu tetime kat skula. hehe

midOri's said...

hahahaha...same goes to me lor..tgk..gelak..tgkk ..gelak..gelak jek ..tgk..opss..i penah kna rowtan ngn ayah i sbb hutang duit ngn kwn 20sen..how??hoho..

kutil belang said...

Artikel Yg Menarik. saya Menyukai nya. lihat Juga Artikel dibawah ini, tidak kalah menarik nya!!

CERITA SEKS TERBARU 2016

Cerita Sex Tetangga
Cerita Dewasa Hot
Cerita Mesum Pelajar
Cerita Ngentot Bispak
Cerita Hot Pejabat

Video Tante Mesum
Video Perawan Mahasiswi
Video Selingkuh OM OM
Video Hot Bispak
Video ML Sange

Foto Model Hot
Foto Telanjang Gadis
Foto Bugil Perex
Foto Fulgar Model Cantik
Foto Artis Mandi


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...