SI CANTIK DAN SI KACAK

Sunday, May 16, 2010

BABE...come on...owhh yeahh...come on bebe~!!


owhh yeahhhh....owh....arghhhhhhh...come on bebe..come on...
owhhh..u can do it bebe...owhhh....yeahhhhh~!!
*sila berpikiran LUCAH sekarang..opsss..cannot2..diz is not wut u think bebe*

cann ker hari2 nak lucah2??heeeeeeeeee...xbaik2...sila ingt dosa2 yg dh banyak ko merapu wahai si midori!!
(ok...mari angkat tgn dan berdoa skrg.:  Ya Allah..ampunkan dosa2 kecik dan besarku..huhu)

itu ayat yang aku ngah sokong pemain CINA bermain badminton piala thomas skrg nie ..
love LIN DAN so dem much..go bebe..go..go..owh yeahhh..haha
mcm la LIN DAN knal aku..ok..WTV~!!
yg penting i support u Lin lin dAN dan~

HOMAIGOD...homaigodd...sexy pose from him..really dem hot lowh..haha
six pack ok~!! homaigod..
*histeria...histeriaa...pengsan tigeplohtige saat..ok..bgn balok sbb 
nak kena smbung type entry nieh*

tengah kusyuk2 terbaring2 didepan tv smbil mulut ber owhhh yeahhhh owhh yeahhhhh...arghhhhh owhhhh owhhhh yeahhhh..
tetiber dapat surat cinta yg jauh dari miss havoc yg kacak nieh...hoho
terkezuttt taw tetiber dapat surat cinta
yang menyuruh aku 
mengambil BLOG ...eh silap..mengambil AWARD kat belog dia..hoho

ok..dengan HATI yang bangga mcm dapat AWARD MISS UNIVERSE kanz...

haa..mcm nie...

MERIAHHH x u ollss kalo aku tetiber dinobatkan Miss Universe??
hahaha..ok..sila muntah pink kat dalam longkang belakang umah korunk skrg..
muahahaha


ok..ok...dengan hati yg berbunga bunga tahik ayam..aku dengan PANTAS seperti kilat menterjahkan diri aku  ke blog  cik MALA havoc nieh...kuhkuhkuh...
terkujat dan terkezutt sebab dapat AWARD yg dibuat sendri olehnya for her followers..
ok..really dem  appreciate it miss havoc..huhu

ok2..jum3 letakk kat entry nieh..nanti dengan meletakkan AWARD itu..




maka 
secara AUTOMATIC its mean dat im BEAUTIFUL as her said..kahkahkah
CANTIKKKKK ker aku??
 *uhh....mimpi jek la ko midori...sila pandang cermin skrg~!! 
ok..leh la,,,kurang sket dari JULIANA evans and lebih skit dari MILEY CYRUS ..kahkah,,
sila muntah lagi yerk dalam cawan*
huahuahua..

ok2..acelli i juz know her afta terjah2 ke blog kerana kebosanan di hari minggu
and biler terTERJAH ke blog cik havoc nieh..tetiber cam nak TERLUNCH isi pewot ngn entry2 dia..hoho
pas tergelak2 tgk entry yg lattest dia pasal guru tu..cam bes lak..then trus click jd follower dia..
hurm...btw, sempat jugak terjah3,4 entry dia yg cambest tuk digelak sbb kelakar..hoho
ok si havoc...again..appreciate so much for this award..hopefuly next tyme i'll get another award from u k..kui3..have blessed day to all MY frenz and special for u miss havoc..success always and keep in touch in diz blogging world..friends always make me laugh and today u make me smiling with diz cute and sweet award from u..

k..lets continue to

 owhh yeahhhh......come on bebe..owhhh arghhhhhhh...haha..
go go CHEN jin and Lin dan~!!


2 comments:

miss hav0c said...

jangan cakap ko sokong si Chinese man tuh haha..robohkan tembok cina!



wei tq tq tq tq..much appreciated! mwah3 u too have fun ya in blogging. Joinlaa geng2 GB yang masuk air tuh.



teruskan sengal ubi..


midori syg, kalau remove word verification dgn ubah setting utk comment bg pop up, kau lagi cantik! hehehe

midOri's said...

hahaha..okes..but how nak remove ea..xreti sgt lorh..aku sengal2 ayam jek..kui3...ok..nnti i join..nak lin dan jugakk..nakk~!!! haha..*gewwdikxx disitu*

ok2..nak godekx2 nk remove word verify n pop up comment~thnx bebe..^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...