SI CANTIK DAN SI KACAK

Saturday, April 24, 2010

TERshopping Pulak Dowh~

hye GUYS...

hehe...sowi da mowy lowi ea cuz dah 4hari dah xupdate belok..eh shilap..belog..
kui3..^^

hurm..semalam TERtibe sakit..xdapat nk hupdating..*owh..ayat salah plak..* nk updating my blog
huhu...so mlm nie ngn KEGIGIHAN yg TAHAP petala KE 12
saya MEMAKSA rela jari jemari mulus..*erk..terPERASAAN pulak dowh* saya 
untuk mengupdate kan diri di blog yg
xglamour langsung nieh..huhuhu
 (mode: sedih...sbb blog xglamour cam HANIS ZALIKA,CIK EPAL,CIK IRENE and to mention a few)
btw,  thnx to all my followers yg still and loyal follow diz ntah hape2 blog..
hikhik


ok2...MUKADDIMAH yg panjang la plak..
actually, cik midori nak cerita pasal hari nie yg cik midori bnyak lak TERSHOPPING...hekhek

tengahari td kuar ngn my fwenz cik azi ke PB tuk ke kedai PENGANTIN
*erk...i nak kawenn??* owhh...mukan2...cik midori p tempah kad kahwen abg cik midori 
yg bakal berkahwen on this june,huhu..
 ingat bukak ler td cuz semalam diorg call suh dtg tgk kad yg dh dprint,
tgk2 tutup pulak..omg, ok then dah alang2 kat area situ,
cik midori pown TERpikir cambest jek klo p AVON nie..huhu
then..trus ke AVON tuk membeli sehelai dua helai parfume and LIpBalm..kihkih
*perfume org panggil SEHELAI ker?? erkk..erk...ntah haper2 jek i nie kan..*
ok..ABAIKAN~
kui3

haa....nie la brg yg dah TERbeli lepas TERmasuk ke kedai AVON tu..kihkih


haa...juz simply pretty lip balm and a bottle of Eau De toilette wish of HOPE..
weeee^^
kena beli yg murah2 sket sbb gaji x masuk lagi HATI dah merenyam nak shopping
~kihkihkih~

haa..then malam td..kluar lak ngn hosmet2 and terSHopping lak
dua helai baju...weeeeeeeee...^_____^
I LIKEE

habiss duit tabung kuning saya...*maafkan saya yerk cik TABUNG kuning yg cute*
esok2 saya bagi lagi kamu makan DUit2 ea...hikhik


haa..ni la cik tabung kuning saya...kui3
ni masa ada makanan dlm pewot dia...tp
skrg pewot dia dah kowsong sbb cik midori dah CURIK isi mknn dlm pewot dia..
*arghhhhhhhh...tetibe rase kejamm laks ngn cik tabung kuning nieh..*
hukhuk..sowi taw cik tabung kuning..i janji esok i isi lagi ea seposen and dua posen..hehe


ok2..then...sbb dah merenyam sgt tangan nie duk p curik isi mknn dlm PEWOT cik kuning tu
maka terHASIL la dua helai baju nie
*erk...terHASIL ke terWUJUD??*
terBELI can?huahua

haa...nie laaa CIK hijau PENDEK
hekhek...i love this colour cuz b4 diz never ever hev one
huhu...sebab b4b4 nie juz KEMARUK and GILA ngn kaler
PINK~!! hekhek
nampak KALER pink jek trus hamik..smua bnda i nak kaler pink..
*opss..ok2...xnak cerita stuff yg kaler pink kt sini..nnti  i bt entry my pink stuff la..sng nk cerita cket..kihkih*

haa...and one more...diz munger2 BLAUS..
Look nice for me and really2 like it
da yellow one~!!
gotcha~!!

love u cik yellow blaus...hehe
im gonna get u on my body 2morrow
be READY ok~!!
KIHKIH

ok..dats oll yg i TERshopping hari ini...maybe esok pon akan TERkeluar ke QUEENSBAY
and maybe akn TERnampak blaus cantik2 lagi then TERbeli lagi
huhuhu..sabar2...tggu gaji la cik midori ooiiii~~!
behave2...huhu
ok...daa..nak wat entry p beli brg2 umah laks nnti...
hehe

~~c ya laters guys..bubai~~

nota kaki: leher lenguh and sengal2 sbb banyak sgt pilih2 barang and berjalan jalanan hari ni...^^


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...