SI CANTIK DAN SI KACAK

Friday, April 30, 2010

PETANG JUMAAT



petang jumaat, aku penat
badan letih, terus minum teh

bilik sunyi, hati sepi
makan cadburry, hati happy

tgk tv sorang-sorang,
gelak-gelak hati tenang

tegok citer sedih,
aku nangis,
 sedar-sedar tisu habis

^^


Thursday, April 29, 2010

TIPS MUDAH UNTUK BUAT ORANG JATUH CINTA PADA KITA

WAHH...bahagiaa kanz kalo ada orang jatuh cinta pada kita..
xkan korunk nangis bawah CADAR kowt
kalo ada org jatuh cinta pada korunk...ngaaa~~


haaa..kat sini..i nak share a few tips to make someone fall in luv with u guys..
(mode: ngah feeling2 bestnya klo HYUNG joon jatuh cinta pada i...kihkihkih..ok..hyung joon mungkin X KAN...at least FAHRIN AHMAD pown jadi la..gagagagaga)
* klo FAHRIN terbaca nieh...mesti MUNTAH hijau lumut*


ok...lets cekidaut these tips:

First...
anda SEHARUSNYA...bukan WAJIB taw..HARRUSSS la sering bergaul bersamanya..(bukan amik dia then gaul dlm tepung taw)..tetapi kemudiannya anda harus jaga jarak..semakin banyak anda berinteraksi dengan dia..dia akan SEMAKIN menyukai anda..


Ini dibuktikan oleh David Lieberman iaitu pengkaji dari Amerika.Dalam beberapa penelitian mengatakan eksposure berulang kali yang menimbulkan stimulus membuat kita tambah menyukai seseorang, kecuali memang dari awal pertemuan yang ada adalah reaksi negatif.

eh eh...gambar merekaa plak kluar..hikhik..


Second...
Saat Anda yakin Anda telah memenangkan hati mereka dan mereka mulai menyukai Anda, mulailah sedikit jarang lihatkan diri anda padanya. Saat ini Anda sedang menerapkan "law of scarcity."


Anda pasti tahu, orang ingin apa yang tidak bisa mereka dapatkan, dan dengan melakukan ini secara konstan Anda akan ketahui nilai seberapa pentingnya Anda.The law of scarcity membuat Anda semakin diinginkan mereka.


Be Around and then not around dan mereka akan menyukai dan menginginkan Anda. kira macam ANDA jual mahal sket..kihkih
cewwahhhhh....kunun2 jual mahal gitteww kannn...
*gambr nie ada kaitan ker??* kuhkuhkuh
kalo xda kaitan..korang KAIT la sendirik ngn BENANG kait baju...
ngaaaaa~~~



Third.....
jangan lakukan hal-hal yang manis untuk dia, biarkan dia yang melakukan hal yang manis untuk Anda. Bila Anda melakukan hal yang manis untuk dia, memang Anda merasa baik pada kedua-duanya. Pertama merasa puas dengan diri Anda sendiri dan anda merasa lebih `hangat` pada orang yang Anda manjakan. 


Agar kita merasa benar, kita biasanya mengidolakan, betapa baik dirinya sehingga patut mendapatkan hal itu.Hasil nya, kita menyukai orang itu lebih baik. Ketika seseorang melakukan hal manis untuk kita, kita akan merasa puas. Tetapi hal itu menggunakan emosi Anda terlalu banyak, dan tidak semuanya baik. 


Kadang-kadang kita merasa sangat bahagia, tetapi banyak tekanan dari hadiah-hadiah atau kebaikan yang diberikan tersebut, menjadi orang yang `baik` seperti yang diharapkan baik dalam pikiran mahupun dalam tindakan, terutama tekanan untuk membalas segala yang telah diberikan sebelumnya. Jadi mengerti lah, sebenarnya apa yang diberikan itu membebani seseorang.  Dengan itu biarkan dia memanjakan Anda ..^^

waaa....BAHAGIA NYA merekaa berduaaa...
saya mahu Lee Min HO jugerr...
*macam la min ho nak kat aku*
(xperlaaa....feeling2 Lee MIN ho nak ngorat i je la...ngaaa~~)



Fourth....
Sering-seringlah memandang dia…pandang dia dalam-dalam…Menurut seorang ahli psikologi Harvard, Zick Rubin, orang yang benar-benar jatuh cinta satu sama lain, 75 persen saat berbincang-bincang satu sama lain, sangat lambat melihat ke arah lain saat ada orang yang `mengganggu` mereka. 

Pada perbincangan normal, orang melihat satu sama lain antara 30-60 persen setiap waktunya. Memang mudah untuk melihat orang `jatuh cinta` dari cara pandang mereka dan seberapa lama dia memandang orang tersebut. Jadi pandanglah lekat-lekat orang yang Anda sukai, sekitar 75 persen dari waktu Anda, Anda mulai mempermainkan otak mereka.


Otak akan tahu bila ada orang yang melihat Anda sesering dan selama itu, atau merasa bahwa mereka jatuh cinta pada Anda. Jadi Anda merasa baik-baik saja saat mulai melepaskan PEA (Phenylethylamine), amphetamine yang ada dalam diri manusia. Amphetamine ini ada dalam sistem urat saraf Anda saat mereka mulai jatuh cinta. PEA-lah yang membuat tangan kita berkeringat, yang memicu `chemistry` dalam tubuh kita saat si dia bersama kita, jadi coba timbulkan hal itu pada dirinya!!..kihkih


haaaaaamikkk kauu...sekali gambr Boys over flower yg i sukaa gilerrr nie kluar...kuhkuh
pandangan yg MENUSUK KALBU hingga membuat hormon dan feromon anda 
tersentap dan mengalir ngn lajunya...kihkih



ok..thats all...SELAMAT mencuba yerk kawan2...semoga berjaya...ngaaa~~
p/s: source: http://www.rileks.com

Wednesday, April 28, 2010

MANDOM~!!


AMBOIHH ...baby pon mandomm ker?? feeling2 mandom gitteww kanzz...huhu
errkk...erk.....

hye guyss..hev u ever heard bout this word before?
kihkih..i pon br jek dgr tahun nieh since my friend cik syida told me that 
she alwez mandom...ngaaaa~~


I try jugak tanya pakcik google bout this word of MANDOM..
sekali pakcik google bg jawapan cmnie..

ada 4 definition MANDOM yg pakcik google kasik kat i ;

1) MANDOM : a perfume from a Japanese company that used Charles Bronson in their ad campaigns in the early 70s

2) MANDOM: a completely out of control event that is random and is madness but no one really knows why it even took place in the first place.

3) MANDOM: the Mans Condom for man. Demandom Mandoms , reusuable mandoms for man only for men at mandom store man stores , man , man man man , mans..Mans. Demandom mandoms.

4) MANDOM : a random man; generally found online trying to pick up girls. 




HAHAHHAHAHAMIKKKKKKKK kauu... sekali yg pankreas i nk terkincit bila bace yg meaning no 3..
'condom'~!! APAKAH??? hahaha

I TRY google image..last2 yg kluar cmnie haa

haaa...gittewww...i rase nie minyak wangi...kuhkuh..betul x u guys rase?
ke korunk rase ape? x rase pape??
 sah korunk dah hilang deria rase...esok p jumpa Dr cepat~!!huahua


yg nie lak MOTIFFF??? 
langsung tergelak pankreas i tgk gmbr nie yg kluar..ngaaa..ngaaa..ngaaa
apakah??

tapi i wase dlm kamus dewan bahasa dan pustaka ada kowt...
I  wat entry nieh cuz ada frenz kt FB i tnya..MANDOM tu apakahh??
then I jawab la...MANDOM tu PENING2 BUAH..
then ada sorang tu tnya lagi..pening2 BUAH  tu cmna plak...
hakhakhak...u guess guys apa i jwb...kihkih


ngaaaaaaa~~ i jawab balik PENING2 BUAH TU MANDOM~~
annoying x jawapan i??kihkih
sbb i pown x berapa nak tahu mksud sebenar MANDOM

so based on cik syida bgtaw..so i rase MANDOM tu mcm xda mood..feeling down 
and blurr..mcm nie haaa


haaa...i sejak 2,3 hari nieh feeling cmnie laa...downn...and blurr sgt2...
xtaw nak wat ape..
padahal keje manambun atas almari...eh silap
atas meja...rinduuu nak balik umahhh jumpa mama i~!!
huwaaaaaaaaa....


haaa..buwdak nie pown nagh MANDOM...sbb xtaw nak angkat beg yg mana satu..
dia pikir..nak lari ke x..nak ke lari...lari ke x nak..x lari ke nak...
klo nak lari nak amik beg mana..beg roda ke galas..
klo roda sng nak heret,,klo galas susah nk bwk...haish2..blurr...arghhhhhh
*pepandai jek i buat dialog sndrik*
kihkihkih


tapi ini BUKAN MANDOM~!!


INI namanya
MENGANDUNG yerk kawan2..kihkih


haa..camtu la kowt mandom~
nak tahu lebih lanjut..sila zasss and layari di www.mandom.my.com
*link ini TIPU semata2...baru jek nak tipu korunk td..
tp bila pikir bnyak dah dosa2 kecik i..xjadik nak tipu*
muahahahah


 k..laa..jangan selalu2 mandom...i pown risau takut esok mandom berterusan lagi..hopefully x la..
huhu..nytes oll


Monday, April 26, 2010

YIPPI~~DAPAT award...



wahhhhh...!! feeling2 dapat award mcm Angelina Joliee gitteww....mmhh..mmmhhhh

u guess wat ??? huhuhu
im really exited and so so terharuu dengan penghormatan incik aurikel yg telah 
memberikan Beautiful Blogger Award kat i~!
peauwww..peauww....terasa angin2 kat JEJU ISLAND skrg..haa gitteww..
(terlebih feeling benar i nieh kanzz..)

hoho,,,*kesat peluh2 yg menitikk kat dahi sat sbb cam xcaya*
kihkih...AGAIN...thousand thanx to incik Aurikel yg telah memilih saya for this time..
*sambil tersenyum2 SIPUT sedut memegang TROFI ala2 gambar diatas*
hakhakhak

ok2...lets c diz award guys...here we go
gotcha~!!

haaa....tERkezuttt x u ollss?? terkejutt x??? terkejutt kann...cam nak luruh dahi i dibuatnya...
sapa2 yg x terkejut...bagi la chance kat i..pura2 terkejut ea.
.*buatla mcm..oppocot mak ko tergollek..*
haa...gittewww...^^

ok2..dah dapat award yg meletopss bem bem bomm nie...kita janganla buat2 lupa kan nak jawab 5THINGS yg di tagged..huhu...here we go...

 1. Thank & link the person that gave you the award
Terima kasih  special untuk iNCIK AURIKEL COMEL yang baru sahaja menerjah
 terjah cam melodi gittew ke blog i..hehe
*a big thnx cuz jadi follower i taw...nah amikk gula2 sebijik..* hikhik 


2. Pass this award onto bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic
hurm...cambest jek kalo i nak kasik kat INCIK MR.Z COOL  since his blog really nice and so adorable ..
quite interesting entry as well as world wide info..hehe
yeahhh..jumm kitaaa zasss ke blog incik MR.Z di http://www.akupenglipurlara.com/
mmg xkering gusi..baca entry2 dia nieh...
*mmg gusi xkan kering kanz u ollss*.. 
huhu
3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award.
MR.Z cool.. i just gave you this award!! 
sila tampil ke pentas untuk memberi ucapan sepatah DUA patah..
*jgn sampai MIKROFON patah sudaaa ea..*kui3

4. State 7 things about yourself.

(1)  SUKA MAKAN SAMPAI LEWAT MALAM~~!! 
*tapi masik KURUS and KEDING..huahua*


(2)  SUKA merapu meraban dlm FACEBOOK SAMPAI kepala otak nak tertonggeng sbb pening sgt fikir idea merapu


(3)  ADDICTED to pink colour~!!semua benda nak pink.. 
*kalau ada UBAT GIGI PINK ,mesti dah lama BELI*


(4)  suka buat benda2 senget and Suka GElak sampai terkoyak2 sarung bantal
*allamak..cam dua ayat jek kat atas..BIARKAN..*


(5)  suka Shopping sampai DUIT kering dalam AKAUN BANK~!!
*dah KERING MULA LA SMS kat abg aku suh masuk duitt..hakhak..teruk punya adik*..


(6)   x suka ditinggalkan di rumah sensorang..pastinya akan nangis klo kena tinggal sowang2
*manja tahap petala ke 22*


(7)  CUTE~...muahahahhahahahahahhahahaha.*gelak evil sambil goyang2kan tanduk*




haaaaaaaa...p/s: tlg ke sinki toilet anda untuk muntah2 bagi statement no 7~~kuhkuhkuh

ok..thats all..again..thanx to incik AURIKEL..

nytes olls...c ya tomorrow~~
chioo

Sunday, April 25, 2010

MAKAN + RONGGENG+ PENAT..^^

A

HAAAA....pagi tadi i BEKFES nieh..*opss...tipuu..tipuuuu.and sgt2 la tipuuuu*
kihkih...juz saja nk kasik korang cam terliur sakan kan tgkk gmbr nieh..
hakhak...*i pon meleleh air liur masa post pict nieh kat cni*
ape kesss??mengidam ker?? huhu
cambestttt and OF COURSE mmg YUMMY2...
(OK..lupakan pasal mknn yg YUMMY2 di atas..
klo tgk lama2 kan.kan nnti habis satu laptop korang kena air liur yg meleleh tu )

hurm...Actually semalam i ngn geng2 MERAPU BERABAN pluss gewwdikx2 ayu gittew
( allamak..terPERASAAN tigepulohsaat)

merronggeng x hengat ke Queensbay..bukan DANGA BAY taw..queensbay..hikhik
haa...mula2 si azan perot tu mengidam nak makan ayam TANDOORI..
so 1st restaurant yg kitoang zassss is RESTOREN KAPITAN..(cewwahh..mcm kat SARAWAK la plak..kapitann kann)

kirA mmg FEMES la klo ayam TANDOORI kat cni..ayam MCM2 ayam kat sinni
set ayam tandoori disekalikan ngan ROTI2 
this is 1st tyme i try TANDOORI set..
harga sgt berpatutan cuz mmg bess~!! mantopp....and MARBELES sgt2..

haa...nak tgkk cmana set TANDOORI tu ea...letx cekidaut


haa..nampak biasa ja..tapi SEKALI masuk muluttt...
meleleh bai air liur..*opss...xkan dah mkn pown meleleh lagi*
huhu..tapi i x order set tu..i juz mkn yg cik azi and cik emot punya je



ini pemakan AYAM TANDOORI...huhu


i  order 
GARLIC NAN wif CHICKEN PAPER LEMON
haaa...MARBELES tak??nama pown dah MERBELES gitteww kan...hikhik
cam nak meletopp jek perut i pas mkn ROTI nan ngn AYAM Nieh..
xpernah rase semarbeles yg ni b4 nie...
klo korang nk try..pe lagi...start moto cepatt trus ke 
RESTOREN KAPITAN DEPAN queensbay...
*PROMOTE LA PLAK...* huahua

then..kitorang decide cam nak tgk cerita THE LOOSER
*lam otak kitorang pk..cam  looser sgt nk tgkk cerita cengginih*
hekhek..nie semua ats cadangan INCIK AZAM..bukan AZAN PEROT
huahua..*maaf yerk AZAN klo ko terbaca nieh*



wahhhh~!! MEMANG BOMBASTIC and FANTASTIC gilers movie nie
seb baik AZAM punya suggestion mmg tepat..klo x sah2 dia yg kena BELANJA kitorang tiket wayang
kihkih..u save AZAM..huhu
paling best and mantopp dlm movie nie yg pakai Topi tu
giler terror TEMBAK dowh...perghh...klo korang nak rasa KEBOMBASTIKAN and KEFANTASTIKAN
cerita nie..pe lagiiiii..cepat kol 999..eh silap..
cepat booking tket movie ni and p tgk MALAM nie jugakkk!!
huhu..*promote x hengatt..*

opss..before kitorang p masuk wayang...sempat la jugakk kitorang shopping2 sambil posing kat kedai GEB
since CIK AIMI a.k.a EMOT nak membeli jeans..
ok...jum2 kita zassss di sini pulak..


Kami...hehe.pantang ada cermin jek..mesti snap feeling2..huhu


opsss....sempat jek snap..hehe..mse ni ngah tggu cik emot memilih jeans
so kita posingggg~~kuhkuhkuh


ek ellehh...gambar badget plak dowh...hikhik..
*sapa2 nak muntah dipersilakan*..muaahahahha



INI kami lagi...cik emot ngah PUSING and PENING memilih jeans tuk beliau maka
kami dengan KESENTAPAN yg kurang, maka  sakan la kami berposing..huhu

then..pas penat posing2 kat GEB..kitorang CAM nak insafkan diri plak
tahu x kitorang p mana???

hahahah....SEMUA NAK P BOARDERS

*kedai BUKU yg mcm2 jenis ada di sana*
 sempat la jugak baca 2 biji buku sekilas lalu selama 3ominit kat situ..
hurm...yg i baca tu tahu x buku apa???hehe

haa..buku nie haa...


haaa...KORANG pernah baca x BUKU nieh?
mmg best dia punya content..
tapi i xsempat nak baiskan semua..nak beli tapi..
kihkih...sbb i xsuka membeli buku cuz i jarang ngadap2 buku
i suka baca e-book..novel2 pown i download kat MY reddish nset..
so b4 tido..i just click2 kat nset jek..xyah pgg2 buku berat..
huahuahua

i thought harga diz book around rm 45 something...
and the other one is...

hahaha..cam X BOLEH BLAH jek i baca buku ni..
tapi FYI...diz book quite interesting~!
but nak percaya dlm masa 90minutes tu cam kurang percaya sgt..
but guys u can try diz way..huhu
to those who wanna try..u can grab diz book at BOARDERS kay..
jgn lupa bayar syuderrr~~

then...afta that..kitorang rase cam dahaga la plak kan
ye la dah penat membaca..*chewwahh ayat..mcm membaca buku SEJARAH 100page jek.. nk penat2.*

then teruss nak MEGGATAL kan kaki kami
ke J.CO donuts..


sempat la kitorang MEMYUMBATKAN diri masing2 ngn AISKRIM yg mantops best nieh


huhu..mmg best...! dlm masa 5minit dah abis..huahua
apa punya perut ntah masing2..
i la especially...badan jek kecik..tapi perut buaya..hekhek

then...rushing2 telan asikrim nie terus cepat2 ke GSC..
pas tgk wayang..kitorang pown balikkkkkk...
opss..bukan2..kitorang singgah mcD pulaks..tuk late supper..
kui3..padahal  jam masa tu dah kul 1.00pagi

tgk2 ramai plak dowh orang kat mcD juru nieh
last2 take away jek then p mkn kat pelita
xpa2..yg penting dah take away and leh makan dengan HEAVEN sekali ~~

i just buy diz for my late supper..u guess wat..


 GOTCHA...juz mcFlurry strowberry...hehe
cuz still full with tandoori and paper lemon chicken tu..huhu

around 2.30am..baru la kitorang sampai umah..hehe
mmg marbeless punya makan hari semalam
sampai sekarang pown i xmkn apa2 lagi cuma mnum air yogurt jek..huhu
ok ..sekarang perot dh bunyik kruk krak kreng..
so i nak stop cnie dlu..

c ya guys later..and maybe kul5 ptg nie i nak p ronggeng2 lagi
ke PENANG~!! yihha....enjoyy ur sunday and ur life guyss..

babai..wassalam

tq reading this kerepek ,kerapu entry..^^


MEMBER NUFNANG~


HYE GUYS~!
happy sunday to all of u especially to my followers...enjoy ur weekend to the fullest life..hehe
thanx being my followers till this date and this moment
really appreciate it buddy!
^^...*jum2..tepuk tgn sket..*hehe

okes....actually yesterday i dah sign up ngn nuffnang ..this is wut cik titiey comel suggested to me..
huhu...cuz b4 this i juz blogging tuk kepuasan diri jek..but atas suggestion yg cambest kan...i trus sign up..hehe
okeh..hopefully it will help me tuk bnyakkan lagi duit poket i..muahahaha



haaa..tgkk yg viewws tu...VIEWS ?? nan...huahua...

haa..yg nie lak...RM 0.00...huahua

ok guys..since 1st time i sign up ngn nuffnang..so u guys..cber tgk i nyer akaun..huhu
still in zero la kan..of course la..xkan la tetibe dah sign up terus2 dapat duit..kui3

juz wnna show u my statistic..hehe
but i need to explore more bout this nuffnang
hopefully end of this month ada la kan rm 5..at least buleh wat bli SATAY rm2..air rm 1..rm 2 lagi beli KOPOK..kihkihkih..

ok,guys...thats all..c ya later..muuuaxxx..xoxo..^^

Saturday, April 24, 2010

tak tawwwww NAK wat tajuk apa can?? huahua

arghhh...susahnya nak wat tajukk entry nie mlm nie
*aduhhhh....nyamuk gigit tgn plaks...sakit ok~! hampehh punya nyamuk zmn skrg*
erk...nyamuk zmn dulu2 x gigit org ea?? kihkih

hurm...ok2..lets go to da parissss...*APAKAH??*
haaa...semenarnya td i ngn hosmet ke econsep untuk membeli brg2 dapur selepas meNSHoppingkan diri 
dgn 2 PUCUK baju tu
huhu...

dari troli kosong sampai setengah troli kitorang shopping barang2 dapur...apa kesss??
sbb dah lama x shopping brg2 dapur...kui3
bila lama x main masak2 kat dapur nie..cam windu la plak nk masak
tu yg merenyam bulu kaki..eh silap...tu yg merenyam KAKI2 anak dara 4 org ni
nak p beli brg2 ni..sbb esok nk masak2 kat pondok2 tv9..huahua

haa...jum2 kitaa zassss kan pict2 sengal kitorang kat econsep nie..
kihkihkih

haaa...nie cik NOT and cik RARA
sesapa yg nak berkenalan..sila 4rward kanmsg di fesbuk beliau..kui3
*pembawa TROLI yg tegar SEPANJANG process PENsHoppingan*
can x klo diorg masuk iklan UBAT gigi MUKMIN??kihkih

haa..nie la cik LALA

cik LALA: nak cili ke cabai..cili ke cabai..cabai ke peria ke cili ke..erk..
*bukan cili ngn cabai sama ker??kuang3...teruk benar cik modori nieh..hekhek*
tu diaaaaaaaaaaa....
semangat TOL cik LALA memilih2 sayur..tapi sempat lagi posing AYU
kuang3...nampak aja lighting camera..kui3
lam hati CIK LALA" of course la..u noe me..." hikhik

pilihhh...pilihhh...kacangg bunciss...kacang buncittt..kacanggg dal....ais KACANG..*tetiber*
huhu...segarr dari LADANGGGGGG~!
i likeee...makan la SAYUR untuk tumbesaran tulang...opsss....menipuu2...
SAYUR kan BAGUS untuk KULITTTT~!!
heeeeee....^___^

so saper2 nak KULIT SELICIN kulit TOMATO and SECERAH kulit cik hanis zalika sila la mkn sayur yerk..*pesanan dari PENAJA yg x dibayar!!*




haa...nie la cik midori yg senget a.k.a sengal tahap PETALA ke 12~!!
muahahaha...org len sibuk pilih sayur i laks suka muka kaki lutut amik sayur wat tanduk..kuang3
*mesti PERIA tu rase BANGGA and terHARU sbb cik MIDORI 
amik dia jadi MODEL UTAMA dlm pict nieh*
kihkihkih

sakannnn cik RARA and cik NOT milih bawang..mesti feeling2 ngah jadi MODEL BAWANG of da year nieh..kihkih
*padahal pura2 posing tuh sbb taw cik MIDORI nak snap pict nieh*
hakhak

cik RARA: yang NOT, nie bawang ke LOBAK ea?? i dah lupaa laa..sbb td tertelan IKAN masin
cik NOT: haishhh u nieh...nie la KACANG BUNCISS~~ 
hancurrrrr tak?? punoh ranoh...klo ada dua org camtuh..kihkih
*cik LALA and cik NOT jgn mara ea klo terBACA entry nie..gagaga*
(mode: ngah DENGAR lagu lady gaga smbil menaip2 ngn LENGUH nya)

cik NOT  bersama SUBANG baru nya...cik CILI
kihkih..
sapa paling CUTE and CANTIK dlm nie??kihkih

PERIA tu berkata dlm HATI: owhhhh nooooo...kenapa aku di JADIKAN bahan tuk MINAH2 nie posing?? cantikkk sgt kah aku mlm nie bila berbalut?kuang3....

huhhh....PERLU kerr nak amik CILI pulakkk cik midori ooiii???
tapi ini lah kenyataan..cik midori mmg sengal and senget..
kihkih...tapi cili2 tu nampak CUTE and menarikk laks tadi..tu yg GATAI tgn nak posing ngn CILI tuh
di LUAR nampak CANTIK..tapi di dalam nampak??? konpem LA NAMPAK biji2 cili tuhhhh~~!!
huahua...

HAAA.... nie dah sampai ke process akhir PENShoppingan SAYUR2 and ikan and bawang
dah nak bayar pon sempat lagi cik LALA and cik RARA posing
mmg ktorang smua ALERT ngn lighting2 camera nieh...hikhik
dah2..cepat bayar cik LALA..huhu

then pas shopping2 nieh..ktowang teruskan shopping brg2 kering laks..
nak tahu ker barang2 kering tu apa??bISKut kering can?? ikan kering pon cann...huahua
haa..brg2 kering cam Meggi2...mnuman yogurt...Calcium yogurt, and to mention a few..
(midori et. al, 2010..)...perghh...perlu ke nak wat reference cenggituh?? kihkih
BIARKAN~~ kuang3

afta shopping2...ktorang gerak tuk DInner kat SYASYA
omg..so tired...i juz got nasi goreng kg and telu dadar and laici suam 
for my dinner...ok..dats all..c ya later guys...^^

nota kaki: tmorrow gonna have roti nan and AYAM tandoori at QUEENSbay..
jummmmmm kita enjoyyyy~!! hehe

NENYTE ollss...arghhhhhh...ngntukk olred..wassalam...

chiooo..chiooo..^___^








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...