SI CANTIK DAN SI KACAK

Friday, February 12, 2010

^^ Sushi King ^^


*sekadar MODEL HIASAN dalaman~~DECCO decco decco*


*SaMBungan sudaaaaaaa~~~

jap2...dah luperr dah benti katner mser story pasal stalker x ensem hr tuh..huhu

haaa..kena bellek sat..belek aper korang tnyer??? XKN nk belek cheongsam ah moi tu terkoyak ke x...heeeeeee....haa....ok2..dh taw dh mner benti...ok..continue------> mukan la kamk nie kedekut nk kasik2 gitu haa kat mamak tuh..cumer kami rse "something going wrong somewhere"...cann??huhu..tetiber dia PUKAU kami how howww??cannot la kami nk p mkn SUSHI KING n shopping2 dgn bergaya gemilang n jayanya..*niat nk shopping CHEONGSAM 10 pasang sorang nnti...can kerr??*seksi sket kai cheongsam~~!! kahkahkah

ok ok... stop day dreamz ema~~!! haa..then..ktorag cepat2 lari dr mamat tuh..n memasing mcm ketar2 ayam nk p merayap sorang2..dot ngn TERPAKSA melarikan diri ke tmyam thai restaurant sbb laparrrrrrrrr yg teramattt...aku n azi MENTERJAH kan diri ke reject shop sbb niat nk usha BAJU CHEONGSAM yg cun2..huhu..eh..cannot2..tshirt sudaaaaaaa la bdak kecik~~!! heeeeeee..GATAI PULOKS dah dia nk berCHEONG CIAM ...hurm..ngah KUSYUK MUTAkKOK *(xtaw hape mksud dia...tetibe kuar dri serebrum*) usha2 bju  tetibe azi bgtaw dia nmpak mamat stalker tuh msuk kdai kami tu jgk..smbil usha2 kat ktorg..WHAT DA FISH punya olanggg!! heeeeeee..aku sah2 la x nmpk sbb tertinggal MATA kat umah...adoih...serammm plak mamat nieh...kitorg semunyik2 disebalik barisan BAJU yg suweet2...then azi pndg kt dia..dia trus kuar..tetibe lepas dia kuar tuh..ktorg nmpk dia masuk balik..usha2..sheet* ejaan nk kena betul ker??* huhu..ok..*shit*..huh~~ ada la lam 3,4 kali dia masuk kedai tuh n usha2 kami...pas azi buat2 kol org br dia blah...punyaaaaa la takutttt kitorg nk kluar dr reject shop tuh..sambil pgg2 baju..sambil usha stalker tuh ada lagi x..betul2 gementar n ber dap dup dap dip cam lagu haiza jantung kitorg nieh ha..pas betul2 rse selamat bru ktorg kuar..nk shopping CEONGSAM Pon dh xjadik sbb dap dip dup yg amattttt~~!!

last2..GEMENTAR punya pasal..kitorg nmpk sushi king cam MEMANGGIL MANGGIL kami..logo ekor ikan sushi king tu cam MELAMBAI2 ke arah kami tuk kesana..hipships..niat nk tapau jek sbb nk balik dh since GEMENTAR yg teramattttt..tp SUSHI KING nie lagi kuat dia nyer pengaruh dalaman..dh TERJEBAK sgt tuk jatuh ke dlm PERUT sushi king tuh..huh..sungguh kijam ssushi king pada kami...* PADAHAL hati nie yg BERNAFSU sgt nk mkn..perut x la SENAFSU hati..how?? cann la smpai TERJEBAK ke perut sushi king..pas mkn2 kt situh..baru la HATI kami rase TENANG sket n PERUT kami rase KENYANG yg teramattt~~!! 

haa...jum jumm kitaa zassssssssssssssss kan photo2 sekitar mkn nie..huahuahu~~

nie la KEMBAR TIRI BRITNEY SPEARS...kihkih..


                                      
ni laks KEMBAR XSEIRAS AISHWARYA RAI~~hipships


                                            
xtaww xtaw xtawww xtawwwwwwww gaya apEr... 
>>gaya MUTU keunggulan cannn??huahuahua<<


                                      
haa..kami la AWEKS yg dikejar mamat stalker haremmmmmmm tuh..
*thanx DOT kerana cium aku dimana2 shj* hipships~~!
>>credit to azi so so bunch for her stylish nset xpress music cuz gmbr nie smua cuntik2..huhuhu~~





hohoho...kenyanggggg sudaaaaa~~^^
*jumm jummmmm balikk kg..BERCUCUK TANAM di FARMVILLE puloks*

NOTA KAKI: kaki kena sepak ngn anak saudara umor 3thun sbb dia nyampah tgk aku duk depan laptop jek------> hasam boiii nyer budak skrg...heeeeee~~




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...