SI CANTIK DAN SI KACAK

Wednesday, February 10, 2010

STALKER yg x ensem~~!!


haa...takutttttttttt x??? takuttttttttttttttttttt xxxxx???? HEEEEEEEE...korang bt2 la takuttttt 2,3,4 sen~~

hurm...stalker~~!! saper2 xtaw STALKER tu aper...please refer to ur granny or pakcik jual belacan ea...xpon p cari lam KAMUS JEPUN or KAMUS korea~~!! cann kerr?? cannn kowt..smpai deepavali 2012 pon korang xkn jumpa~~ huahuahua


ok2..straight ema..straight to da point!!...haa..semalam punyerla NIAT TAWAKKAL nk upgrade simkad celcom AZI n aku jua kat seberang jaya selekom senter..*sila jgn menafikan ejaan sy*------> (BM xlepaih mse PMR dulu)..ok...maka TERTUNAI la niat Azie tuk upgrade simkad SELEKOM n MEKSIS dia tuh haa...berjogett2 mak enonn laa azie n aku lepas dh upgrade ke simkad 3G....(*galak+gediks+gegeh+*)..

then, NIAT syida spears adik tiri BRITNEY SPEARS nie x termaktub lagi..*verb x btul lagi kowt nie* iaitu dia MENGIDAM nk makn tomyam thai..aku laks kununnya nk wat MANICURE....so kami bertiga bergerakla menuju ke SUNWAY CARNIVAL dengan penuh gaya 3R cam dlm tv3 tu...seb baik x terlanggar tiang...*AZIE yg bawak kete....jgn salahkan adik tiri briitney atau aku yg kecik nieh*...hipships...

sampai2 jek...TRUS berlari2 ayam ke ATM machine sbb DUIT adik tiri BRINEY SPEARS nie dh habisss kena di curah baktikan ke pusat2 jualan di shopping2 complex sebelom nie...so sbb nk mkn tmyam..kena la p cucuk2 dulu...odw p tu la tetiber dtg sorang STALKER yg xberapa NSEM sgt..muka cam CAPATI restoren RIYAS..hidung pon xmancung..PIpi lagi laaa x tersorong2..mcm KERETA SORONG ada la kowt~!! huh...

kitorang nie nk kate pekak BADAK xla jugak..sbb baru jek wat sesi korek telinga berjemaah di rumah masing2..*YAKIN nie*..nk kata x fhm bahasa melayu..sah2 kami dilahirkan oleh MAK AYAH MELAYU yg masing2 mix2 sket ngn cina .jawa n pakistan nieh..*PERASAN 3saat*...tp kami x braper FAHAM apa guy tu ckp...yg fhm sket2 si AZI nie haa..aku sekadar tgkk jek tp x pndang secara TEKUN la sbb xNSEM and mcm sesuatuuuuuuu jek aku rase...so azi n dot dgn tekun cam menelaah JOURNAL elsevier pulaks kat mamat tuh...last2 azi fhm sket yg mamat tu ckp dia nyer MOTO pncit tayar kt petronas depan..cina dtg dh baiki..tp x ckup DUIT nk byr..suh kami tmbah nk bayarkan...AMBOI AMBOI AMBOI~~!!! ko hengat kami nie MUKA COP DUIT DIRAJA malaysia ker?? ke ko ingat kitoran NIE muka duta BANK NEGARA KOREA????hisk2..mengaruttt punyer stalker..moto pncit..leh berjalan2 ke sunway pulaks..then suka muka kaki lutut perut kempis jek mintak ngn kami yg cun2 nieh.----------> P TGK CERMIN SAT...ok la..sket la cun dari MAYA karin...hipships~

so..kami ckp sowi..kami ada urusan nk cepat...muka mamat tuh konon wat muka sedihhhhhhhh thp KONGKANG~~~!! ingt kami cair kerrr?? setakat muka cam papan lapis..klo muka camnie :





xyahhhhhhhh mintak pon kami kasik berpoket2 kat dia..huahuahua~~ sat2...bersambung cann?? penat la nk cter bnyak2...huhu...-------> nk bersiap  nk balik KL sudaaaaaa~~byebye


NOTA KAKI: kaki kena gigit semut gatal yg mmg gatall amatttttttt gigit kaki aku..huh~~!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...