SI CANTIK DAN SI KACAK

Saturday, February 27, 2010

PenTiNg ker Glemer??


^^
hARi ni aku bangun dari TIDO.* bukan mmg HARI2 ker ko bangun tido sebelum nie*
ok..Syukur la MASIH dpt bangun n menghirup udara segar nikmat pemberian ALLAH..
*Mood: SYUKUR sambil angkat tgn Berkata: AMIN..*

HURM...mcm malas sgt nk bgn tdi..tp tetiber terdengar SE j105i aku memekak + memekik lagu


(*seb baik x PEKAK 3saat TELINGA aku*)


adoiii.....dlm LIMFA hati aku....eh silapp..dlm SEREBRUM aku pikir ..SAPA lak msg aku pepagi buta nieh...malas yg amatt nk BUKAK kornea sepet aku nie..* SBB xbesar cam HELIZA*

owh...dia upernya..*TERSENYUM2 sambil bunga2 ChRYSaNTHeUM (cam salah eja jek...bior laa) dikepala mula berterbangan*

~~~jummm jummmmm tgkk bunga ChRYSENTHemUM 2saat~~~~


OK.FULL stop~~!! *cann kerr nk crita lebih2 laks psl sapa msg??*--->klo nk taw MEHLA usha kat INBOX aku nieh..huahuahua

ACELLI aku smenarnya nk taw cmne la blog2 org lain buleh ramai follower...*ok...sbb dia pndai mnaip ent3 YG best2..aku?? cam merapu jek kan......(sambil pgg garpu cucuk2 hotdog n suap mulut)~
HUAHUAHUA


haa..cmnie..smpai 166 followers..-----> ngh PIKIr bila aku nk dpt followers rmai cengginih..

blog nie  GLEMER amattt almost at 3000 followers~~!!
wowww..kagummm 55saat cik ema tgk
then...xsemena2 n x berniat langsung..TETIBE aku 
pown teruja NAK JADI follower dia

menarik sungguh en3 dia.. mace ore kelate ckp..HEBBAT NATTE...huhu..
xberat nk bcer..xyah nk pk cam nak wat thesis writting...smua simple but nice..CONGRATs gul~~!!

**************************************************
sbb mmg aku nk merapu n luahan perasaan jek smenarnya kt blog aku nieh..
skrg dah masuk 2bulan setengah ni..setahun x jagung pown xsmpai lagi...kdg2 aku pk
*mood: tgn kat dagu smbil pgg KALKULATOR kt tgn* (erkk..ada kaitan ker??)

ADA ker org baca blog aku nie ea...ntah2 aku sorang jek yg asik SYOK sndrik menaip2 EN3 YG xberapa nk menarik nieh...hurm..jap2..tp penting kerr nk org bacer?? 
cam azwan ali prnah ckp " ada aku kesahhh???"

so aku xla giler smpai KENA msuk wad sgt klo xdew org followw or singgah membaca en3 aku yg merapu nieh..sbb mmg aku suka suki muka kaki lutut jek nk berblogging nieh..nk ilangkan stress n hepi2 untuk diri aku..hohoho

haaa...jap2..cuber u guys tgk aku nya visitor--------> XCECAH..(bukan cicah kopok lam sos) 1000 org lagi, followers baru 4 horang..how howww nk glemerkan BLOG aku yg x glemer langsung nieh..
*Penting ea glemer kan BLOG YG merapu repek2 niyang rapik nieh??* 
wtf= Ni bukan mencarut...nie mksudnya WUT DA FISH..hoho

xper2..asalkan aku hepi menJENGAH n menAIP sesuka limfa AKU kat sini..
klo korang yg selalu jenGUK n jengah tnpa hulurkan KEPALA selama 3minit pown kt sini aku nk ucapkan A BIG GREAT thanx for u...HUHU

nota KAKI: ngah pikir nk glemer cam YOONA...cam YUNA..n cam sape2 la yg cantik n glemer.....
* pangggggg...haaaa ..kan dh kena TAMPAR ngn tangan sndrik tuh...ANGAN x sudah lagi la cik midori weiii*

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...