SI CANTIK DAN SI KACAK

Monday, December 20, 2010

GILER.SEKSI.BERMAIN!!



annehasayo..
*sambil bt muka cute genggam2 jari kat pp*
hakhakhak

tajukkkkk xnak ngalahkan laman web
OWH ARTIS kann..hekhek
owhh...sebenarnyer malam nie sangat terujaa
dan giler kentang sangat owh bermain dengan Berry2..owh..mmg sgt seksi berry2 Torch itu!!
hee...geram sungguh sy tgkk..so..dengan cemerlang tapi tak terbilang sy mulakan langkah bermain contest berry2 tu..*badget boleh mng lah kan...padahal rank kau ke 4520 kowt*
dan2 kau giler kentang sambal pedas main benda alah ni kan
hekhek..

tapi mmg syiokk pulekk main tekan2 jek contest dia..huhu.. haa
resultnyer camnie lps main ke10 kali..then jari dah mule rase2 sengal
dan saraf2 rase kejang

tingggggggggggg.!!


haa..nie lah contest what Berry are u.DIBAWAKAN OLEH DIGI..*ekeke..tetibe jd promoter DIGI jap*
gamenya sng....just kena kumpul2 mata..tekan2..
huhu..tapi mencabar..kui3...sbb..mcam kena 24jam jek main menatang  ni*opss..bahasa agak kasar*
huhu..ok2..tukar kpd ayat..main benda alah ni..hekhek


haa...korunk nampak tak point i tu berapa??
sob2...tu dah 10 kali duk buat test tu..aigooo2
MAU pitammm kot klo betul2 nak rduk kat 1st ranking!!
*KALO DAPAT BETUL2 nie..geget jari lah member2 korang kannn tgk korang dpt BB free2 jek*
hekhek

setelah bermain berulang2 kali tanpa menyedari nset berbunyi...maka ini lah hasilnyer
it will show us what berry we are and its kinda like this...jeng jeng jeng..


*CLICK UNTUK PEMBESARAN LAGI JELAS*
kui3..


haa....nangissss Kau Berry2 sbb ni 1st game aku main
tak reti sangat..then dptlah result TERUK ni!!
Ouchhh Berry jek..hekhek



this is 2nd round..dapatlah naik sket..
kiasuberry..*pebenda ntahh Kiasu2 ni..kias2 aku tau lerrr seperti ayatnyer
.."cantik lah kasut ko".padahal dlm hati nk ckp kasut dia mcam terompah zaman jepun kan" 
uh...wutsoever lah..janji Main2 ngn Game nie..mmg best!!
hakhak..x caye cuberlah main!!
heeee



ekekeke..nie 3rd Round main dapat lagi BEST!
celeBerry...*tetiber rase diri ni mcm Halle Berry kan u ollss*
hekhekhek


ahhhhaaaaaaaaaa! ini yg ke 8..nerd weyh!..kui3
xtaw lah nape result nerd ni kuar..cannot understand how they related with that game
haha..but...da main point is we need to collect the points to compete with others
to get that free blackberry..owchhh!
mmg sgt sukar mungkin owhh..korunk bygkanlah klo btul2 nak 1st ranking!
G.I.L.O!
mungkin xleh makan minum mandi..sbb kena duduk main benda alah  ni jek
huhu..mmg sgt2 menarik and challenging jugak game simple2 ni..huhuhu



last2 round aku dapat Budget berry jek..huhuhu...
ahhhh..jari dh penat2 dh nak main..mungkin perlu tekun dan gigih lagi bermain pd hari esok owh..
owhhh..sungguh susah nk dapat f ree BB nieh owh..

atau untuk lg mudah mendapat BB free dengan menekan
no fon pakwe anda dan katakan dengan SUARA MANJE2 AYAM
" abanggggg....aabanggg ensemmm lahhh...sayangggg rase2 nak BB torch lah..abg nk kasik tak??."

ha ha..ape yerk kemungkinan besar pakwe korunk akan reply balik??
*korang nak tahu jwpn nyerrr...sila lah kol pakwe masing2*
kui3..ok...itu jek..sesapa nk join contest nie..leh ke link yang disediakan di dalam periuk di sebelah ni..
huhu..ok.ngantuk.so nk tido dulu.ngee..^^



Sunday, December 19, 2010

LOVE.YOU.BERRY!

Malam malam suka buat aku teringatkan kau owh...
haihh..kenapala aku suka sgt kat kau ea,tpi aku xtawla kau suka aku tak!
 Owh..mmg aku slalu impikan kau bersamaku..


Owh..terasa ingin skali memegang2 mu..menekan2 bdn mu yg cantik dn tough..opss..
mcm contra je ayt cntik n tough tu,hek2..tpi owh..memang aku sgt mengagumimu owh...
owh berry! Cptla bersamaku owh..mcm gewdiks plak ayt nih..huhuhu..


Berry! Berry owh ak btl2 minat kau blackberry torch! Nape lah kau djual mahal sgt owh,
xmampu aku utk memilikimu owh.,takpelah.. Aku pasrah je lah owh bersama samsung galaxy ku ini,mgkin ku harus setia pd beby s ini owh...huhuhu

Eh,apa kau merapu pg2 buta ni ema?dah2,p tdo ler ema oi..

P/s: bnyi tung tang tung tang msih kdengaran di restren erfan,owh sungguh annoying lah! Heee

owh berry-berry...pls come into my dream...hekhek


waa...siyesss cantik giler kau berry!! uhhh...gerammm2~~*skdr pndg kau jelah..sob3*


haaa....x NAngiss kau kalo berry2 nie Org kasik hadiah besday??
kalo aku konpem nangis 3 hari 3 malam
sbb terharu amat..hekhekhek

waaaaaaaaa...nak ko berry~!! nak berry!! nak berrrrrrrryyyyyyyyyyyy!!*smbil hentak2 gigi kat lantai*
owh... exaggerate sungguh kau ema kan..cemana nk hentak gigi kat lantai weyh??
hekhekhek
apa2 pon syg kau berry!! sob3...hopefully ada lah org sudi kasik hadiah ni kat aku nnti
kui3..*mimpi jek lah ema oi*

so...klo sesaper berminat nak berry2..boleh lah usha kat sini...
ngeee...^^


Published with Blogger-droid v1.6.5

Saturday, December 18, 2010

M.I.S.S.H.I.M


arghh...olredy 2 am
Hujan masih turun renyai2
masih sepi kat umah..*tetibe restoren erfan blkg umah i pon sunyi jgk*
kalo x ting tang ting tang Alexender bunyik kuali diorg masak!
 masak x nak ngalahkan chef wan kan...*uhh..seb baik mknn sdap*
klo tak sedap..i dh awal2 p sound mcm ni"

"hey u guys...msk ker berperang2 ngn kuali?? mlm2 pe kejadah yg korang melalak2 nyayi2 ?? badget korang boleh masuk AF ker OIAM ke klo test vokal memalam buta???"

 tiap2 malam mmg xsah klo xdgr diorg bergelak ketawa basuh pinggan tung tang tung tang
owh..kdg2 naik angin sy dibuatnya..so sy jerit jek dari dlm bilik..weyhhh! diam!
hahaha..mcm la diorunk dgr kan??
tapi bilik i mmg betul2 blkg restoren tu..dem hell!

ALAMAK!! nape cerita pasal restoren erfan pepanjang pulak nieh??
tak pasal2 story asal dh lari tajuk..huhu
alhamdulillah..olredy done with my paper correction
hopefully diz is da last correction for me
annoying sgt bile asik kena correct2 but sometime its make me work harder to find da best journal for that
haha..ok..tengs to my gorgeous and handsome sv cuz u really talented in grammar proof reading! ha ha
owhh sungguh bertuah memilik sv yg terror grammar, Thanx Dr!
U so great! *sambil tepuk2 tgn kat muka*
ha ha

hurm...hujan2 renyai2 ni buat pikiran terbang melayang..*eh eh mcm lirik lagu plak kan*
haihh...really miss HIM!

owhh..sungguh rindu ketat2 pada dia..nak jumpe dia owh!
ececece..ayat jiwang xnak ngalahkan filem AYAT2 CINTA kan?
owh...tapi jujur..hati ini sungguh rindukan DIA.
harap dapat jumpa DIA secepat mungkin..
U..klo nak taw hari2 i miss U!


* gmbar ehSan Gugel*

SOB3...but i tahan2...smpai kdg2 i tak tahan nak tahan lagi
last2 i p jamban..opsss...*bahasa kasar plak wase*hahaha
ok..TOilet lah...sopan sket kan...p jamban pekejadahnyer oi ema???
ok2..tu merapu jek U..huhu..klo rindu sgt U, i tatap lama2 gambar U then i senyum sorang2
HAHA..klo la org tgk aku camtu setiap masa..konpem Hospital Bahagia mempersilakan kehadiran aku ke sana..kui3...ok.dah sgt merapu...pu..pu...so harrus lah Tido dulu!
sekian..harap maklom.esok tak raye!!
ngeee...^^
nyte guys!hev a sweet dreams yaw..
O_o



Thursday, December 16, 2010

OWCH SEXY GUY!


Owch! u really dem hawt and sexy  my baby!
owhemmG! mahu jek rase pergi ke KAUNTER AIR ASIA
membeli tiket ke korea bile tgk u dance like diz! ha ha
*owch..serious jiwa rase terdetak2 mahu ke korea jumpa ngn my baby KHJ! *

OWCH..xnak bnyak ckp lagi..u guys watch it urself k!..ohoho

mahu histeria i dibuat u baby!!
owchhhhhhh! i like it dem much!
nomu nomu nomu chuwaaaaaaahae!!
^^




Tuesday, December 14, 2010

^^ J.O.I.N.C.O.N.T.E.S.T.M.I.M.I.K.M.U.K.A ^^


EHEM..ehem...*baiki suare lepas minum NESTUM*
cewwahhh..mcm lah kau nak Nyanyi kat OIAM kan...
huahua

kepuasan petang membuatkan sy rase nak menjelajah ke korea
tetapi memandangkan duit xcukup..cukuplah
jelajah di benua Malaysia di laman belog2 jek kan..
*ayat xnak ngalahkan CERPEN DBP*
Tapi kalo DBP tgk ayt ni pon awal2 terus kena gumpal2 dan campak dalam DUSTBIN hijau
*eh..betul ker hijau untuk kertas??huhu..ape2 jek la..janji dustbin kannnnn*

ok2..stret tu de  point..td jenjalan ke belog2..tetibe terjumpe belog Menarik
 pAsal contest mimik muka menarik..ngeee^^

haaa....Ni lah contest yg i ckp tu 
link dia ada kat sini

mmg cam menarikk kan nak join..tetibe tgn cam gatal2 kutu nk join
walaopon dah taw cam xkan menang...huhu
and diz also my 1st tyme juin contest2 di belog2 ni..
OK..ni gambar saya
tarappapapa......^^
ha ha..peace...^^ *GAMBAR X MENARIK LANGSUNG tapi ada hati Join contest*

ok..acelli diz picture was taken during my holiday at langkawi wif my clique
owh..memang sy sgt suka gambr nie even dalam keadaan sempoi..huhu
and ini memang gambar sy..bukan heliza helmi or irine nadia marcello ataw hanis zalikha mmg jauh sekali la kan....sbb hanis sgt2 lah cantik! haha
spek taknak lebih lagi kan....xckup satu...ingat nak bawak 3 spek..ahaks
badget nak wat muka paling cute lah kan...mulut kembang2 gittew xnak ngalahkan
sandara 2NE1 penyanyi korea kan...hakhak

hurm..gambar nie acelli ramai2 duduk kat tepi  JAMBATAN TASIK DAYANG BUNTING tapi sbb nk join contest nie..sy crop lah kan...nak nampak bagi hawtttt and gojess...*padahal xgojesss langsung...pakai pon selebet2 jek..hahahahha* dahla muka xmake up...can ker nak join gak contest nie..huhu..

klo x caya kat Tasik dayang bunting..cuber zoom..haaa...kan nampak tasik tu ada org main boat yg kena kayuh2 sendiri lepas bayar beberapa ringgit....dan ada dayang2 minah saleh yg nk mandi kat belakang tu..opsss...seksi plak minah tu..seb baik i lindung dia..huhu..sampai kat tasik nie punyer la exited kan nak berenang2 ke tepian tasik tuh..sekali biler pandang air mcm dalam beribu2 METER..*owh..menipu sungguh kau ema.. exaggerate jek lebih kan describe kedalaman tasik tu*..
terus x jadi nak feeling2 mcm dayang2 di tasik bunting..huhu...at last sy berposing sana sini jek
tapi kwn2 sy mmg berani lah! smua nak bunting awal kot lepas kawen..sbb ceritanya sape2 mandi and minum air di tasik tu boleh bunting awal..mengarut ke betu??? nti korang p tanya mak and nenek korang
huahuahua... tapi still pakai life jaket lah slepas hulurkan duit kat penjaga kaunter rm 5 kot x silap...huhu

ok..disamping itu..maka saya nak lah mengetag kawan2 sy kan :

cik NANA
cik amy

ok lah cik syikin..sy rase mcm panjang pulak esei ni...tapi klo wat esei SPM rase2 nya cikgu amik gulung2 bagi sy telan kot...sbb bahasa campur aduk and x ikut tatabahasa betul..*cewwahhh..lama xdgr ayat tatabahasa,,huhu*
ok..anyway..sy xharap menang pon..sekadar suka suka join contest ni sebab nie festaim *english yg sgt Pelik ni* join2 CONTEST nie...huhu..tapi kalo syikin nak bagi jugak sy menang..sy terima dengan hati yg penuh riang gembira seperti memakan aiskrim Wall hidup biar sedap,,hohhho.,,,ok...bai..^^

ok

Monday, December 13, 2010

=D.R.E.A.M.+.H.I.G.H=


morNink!! eh tipu2...dah masuk tengahari nieh!
ahaks..nampak sgt bangun lambat yg amat
ngee...^^

waah..td surf2 alkpop and KHJ nyer website
tup2 ada gud news!
heeee..sungguh selonok..
waa...my beby akn blakon dengan penuh bergaya dan COOL
dalam NEW DRAMA
kbs punyer TV la tapinyer...huhu
bertajuk DREAM HIGH...WAH!
tak sabar nak tengok kat U-tube and download..wuwuwu


Title: Dream High,드림하이 (Deu-rim-ha-i)
Genre: Musical, schoolromance

my baby yg always cool~! *owhemG..nape u nsemm sgt!*

haa..kalo nak tahu..bae young joon pon ada belakon jugak!
wah! wah! mmg ramai org ensem casting drama nieh
ni yg buat limpa hati xsabar nk tgk nie.....ekekekkeke
^^


ni mungkin Heroin dia kowt..ahaks...

and pelakon2 lain yang akan muncul untuk berlakon..
*mmglah akn berlakon..xkan nak menari mak inang plak kan...*
hekhekhek

Taecyon-2PM

Suzy-Miss A


Kim Soo Hyun 


Jiyoun

woo Young-2pm

Yoon Young -AH


Synopsis
Six students at Kirin Art High School work to achieve their dreams of becoming stars.Students at an arts and entertainment school mature as they face incidents and struggles. This movie shows singing, dancing, and acting and also shows the true side of the entertainment industry.

Haaa.......betul tak i cakap memang ramai yg makhluk2 ensem  and cun2 berlakon
kui3...
jgn histeria bagai lagi la haihhhhhhhhh!
hahaha....tunggu jek kemunculan diorang on this Upcoming 3rd of January!
wuwuwuw
wawawa...cannot wait to watch this drama!
^^
memang ramai yang ensem2 berlakon cerita nieh
and ramai jugak yg dari penyanyi..
ngee...^^
taecyon pon mmg ensem..tapi xleh kalahkan
baby Hyun Joong I!

hakhakhak..ok dude..hev a nice day
anhehassayo...^^


p/s : source----> blog best and pakcik guugel


H.A.H.A.H.A....S..E.R.I.O.U.S....D.E.M....F.U.N.N.Y


angin sepoi2....hujan turun lebat...
bunyi senduk dan kuali..
*eh eh..ini bukan cerita untuk entri kali ini*
huahua..

ok..already tired focussing on my thesis,
then gatal2 kaki nak jenjalan memalam bute 
ke belog2 yang best dan lucu..huhu..maka
terjumpa lah saya dengan entry2 Lucu di salah sebuah belog ni..
the entry is about 
if FACEBOOK ni dah muncul pd zaman2 dolu..
hahaha
layanzzzz
^^


p/s : click for large image..ngee..

MAHSURI STATUS

P.RAMLEE STORY

SPONGEBOB VS PATRICK

APE KESSS CONAN??

MENTUA P.RAMLEE 


GOKU SIBLINGS

ok guys..have a sweet dream~!!
nyte all..^^



Sunday, December 12, 2010

S.E.K.I.T.A.R.R.A.Y.A.K.O.R.B.A.N


tup ..tap...tup..tap...
(ok..badget bunyi heel i lah berjalan ke belog nie)
kui3

anhehassayo..unni..harabunji...noona..oppaa..
kwenchahnayo? 
*ekeke....berbahasa korea bagai plak kan*

haa....nie memang dah lama yg amat sengat teramat dah x hupdet belog ni..
berhabuk debu dah..
*japp..jap...nk kena amik breeze sembur2 bg wangi and kilat sket*
ekekekeke

ok...acelli memang sdg bizi menulis thesis skrg..makanya secara automatik menulis belog 
ini akan tertangguh untuk seketika..ini pon sebab dah nk muntah hijau pink kelabu asap 
dah duk tengok perkataan2 saintifik di journal..di thesis...maka dengan seronoknya untuk
menghilangkan rase muntah itu harruslah menjengah di belog yg x seberapa hawt ni untuk melihat 
dan menulis perkataan-perkataan yg bukan saintifik tetapi perkataan mengarutfik..*can??*
ahaks..ahaks...(eh eh...tetibe kau gelak ema...kenape?? ok..mungkin saraf otak dh lari sket sbb bnyk sgt menulis thesis..hakhak)


ok..ok..ok....acelli nk hupdet en3 raya hj hr tu xnyempat..maka hr nie bru nk sempatkan diri hupdet...
*sbb azan asik tnye bile nk hupdet belog..haha...follow aku gak upernya ko ea..tengs so much azan, nnti aku kasik ayam keyefci setengah ketul*..kui3

ok...malas nk cerita bnyak..so tgklah gembar2 jek..ekeke


..GAMBAR wajib TAYANG sempena RAYA QURBAN..
*gaya xnak ngalahkan wardina kannn....hekhekhek*

gambar WAJIB TONTON  lps solat raya..
*mata xnk ngalahkan HELIZA helmi kan....terima jek la hakikat mata kau sepet EMA*
huhuhu

ok2..maka beralihlah pulak kiter ke gambar2 WAJIB PANDANG seketika 

Hi...duk diam2...jgn pegang2...duduk renggang2...eh eh
*lembu xper duk rapat2*..ekeke

adeq+mama+sis+suami sis+danish
menunngu saat2 untuk menikmati lembu yg dikorban..
huhu

jap2...lenguh la upload gembar2 nie..asal lembab pulek ni...kite minummmm dulu!!
huhu
*gambr tiada kaitan ngn ry haji..harap maklom*

mucuk..nakmo lah pandang i camtuhh..maluuuu lah...ahakss...




huhu..serammmm tgk masa darah terpancut2...
*semoga lembu ini masuk syurga..aminnn*

huhu...seekor LEMBU mengenyagkan BERPULUH2 ORANG..
tengs si putih yg CANTIK!!
hee...love ya!
*tetibe tringat lagu SS501 love ya LOVE YA!*
EKEKEKE

OK..dari jauh..kire satu..dua..TIGA....eh eh silap2...dari jauh nmpk saya lah..hakhak

chuaaaahae GOLGI!! opss...terKOrean language pulak kan...hakhak
golgi( daging lembu)

waaa...chinchaaa nappeunmidae....! 
cannot wait to kunyah2 and telan dengan nikmatnyer!!
hakhak


ok..dah penat mengelemBU...maka MAMA dan kami 
MENGAYAM sate pulak sketika..hakhak


muka MAMA yg comel masa MAKAN..hehe
dan MUKA Adik yg xHIRAU org klo dapat MAKAN!
heee..tu yg DIA makin gumukss...opsss
sowi dikk..nakmo maraahh noonaa...ekeke


harruslah MAKAN dengan KENYANG nya setelah penat
MENGAMBIL GAMBAR2 melapah daging..
*bukan penattt sgt pown kannnn nak banding ngn org MELAPAH daging tuh*
hakhak

dah KENYANGkan PERUT...maka
berposing lah lebih baikkk kan...
hakhak
*cari pot umah nenek...usha2 kucing nenek..jumpa ngn si comel nia nieh*
hehe..Nama KUCING pon xnak mengalahkan Nama PELAKON kan..
NIA gitteww...hekhek..maju lah nenek sy nieh..ekeke



ok...salam HR RAYA QURBAN..
*padahal dh lama kan raya HJI..apakah*
hakhak...hope u guys olways in HIS BLESS..
aminnnn...^^


eh eh eh...jap..ada lagi sorang MOWTAK tecik nak bg ucapan RAYA jauh di PERANTAUAN
sumatera nieh..hakhak
Hye..nama saya DANISH!
saya nak wat ucapan camat hari IBU...
eh eh cilap..camat hari BAPA...
eh eh eh..cilap lagi..camatt HARI RAYA haji LAH!!
kuang3..
sape2 nak berkenalan ngn saya...bagi lah NO FON kat saya
hakhak..

ok..itu ajer yerk kawan2..tgn penat dh duk menaip
entry nie di buat selama 4JAM lebih disebabkan
BERENTI2 seketika untuk melayan
FAMILY OUTING!!
hakhak...dan juga lambat sgt gmbr diupload..maka harrus mencari HIBURAN lain untuk tidak jemu menunggu...huhuhu

ok..adios..^^


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...